DOLAR 32,3906 0.2%
EURO 35,0904 -0.05%
ALTIN 2.325,570,28
BITCOIN 2272172-0,62%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Yılmaz’dan Üç Puanlık Basket Atışı

Başkan Yılmaz’dan Üç Puanlık Basket Atışı

ABONE OL
21 Ağustos 2021 10:59
Başkan Yılmaz’dan Üç Puanlık Basket Atışı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve Hatay Otizmliler Dernek Başkanı Sara Gök ile birlikte Antakya Belediyesi bünyesinde yürütülen yüzme ve basketbol kurslarını ziyaret etti.

Ziyarette kursiyerler ile bir araya gelen heyet, hoş sohbette bulundu, sporun önemi ve spor sevgisi üzerine gençlere nasihatte bulundular.

Başkan Yılmaz konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Spora ve sporcuya verdiğimiz önemle, geleceğimizin teminatı gençlerimize ücretsiz spor kursu hizmetlerini hayata geçirdik.

Pandeminin ağır şartları ve sıkıntılı sürecinden bunalan gençlerimizin bir nebze olsun rahat nefes almaları, sosyalleşmeleri ve spor alanlarına yönelik kendilerini geliştirmeleri amacıyla başlattığımız kurslarımıza gençlerimizin yoğun ilgi göstermesinden memnuniyet duyuyorum.

Antakya Belediyesi olarak eğitim, öğretim, spor, kültür, sanat gibi pek çok alanda gençlerimizin gelişimlerine katkı sağlayacak kurs hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Bizlere güven duyarak evlatlarını emanet eden değerli velilerimize teşekkürlerimi sunuyor, yavrularımıza başarılar diliyorum.”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ı karşılarında görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden kursiyerler ve aileleri ücretsiz olarak verilen spor kurslarından dolayı teşekkürlerini ve memnuniyetlerini dile getirdiler.

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ise böyle güzel hizmetleri şehrimizin kıymetli gençleri ile buluşturan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.

Çelik, öğrencilerin aileleri ile de sohbet ederek, çocuklarına spor sevgisi aşılamalarının çok önemli olduğunu bu hassasiyetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Basketbol kursiyerleri ile potaya atış denemeleri yapan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın üç puanlık basket atışı kursiyerler ve ziyaret eden heyet tarafından büyük alkış aldı. Kurs ziyareti renkli görüntülere sahne olurken, Başkan Yılmaz ve beraberindeki heyet tüm öğrencilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.