DOLAR 32,3218 0.21%
EURO 35,1122 -0.06%
ALTIN 2.399,88-0,39
BITCOIN 2295477-0,43%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Güç Birliği İçin STK’lar İle Görüşüldü

Güç Birliği İçin STK’lar İle Görüşüldü

ABONE OL
27 Ekim 2021 11:02
Güç Birliği İçin STK’lar İle Görüşüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay ili Dörtyol İlçesi Kuzuculu Mahallesi Bülke Mevkiinde yapılmak istenen alçı ve grafit ocağına karşı oluşturulan Dörtyol Doğa ve Çevre Koruma Platformu önceki gün sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek ‘Güç Birliği’ yapma çağrısında bulundu.

Doğanın ve çevrenin gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde aktarılması, Amanos dağlarının bitki örtüsünün ve su kaynaklarının kirleticilerden korunması amacını taşıyan Dörtyol Doğa ve Çevre Koruma Platformu güç birliği sağlamak için önceki gün Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası, Dörtyol Ziraat Odası, Dörtyol Turunçgil Üreticileri Birliği ve Altınçağ Sulama Kooperatifine ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Dörtyol Ziraat Odasında İbrahim Seyhan’ı ziyaret eden Dörtyol Doğa ve Çevre Koruma Platformu akabinde Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım ile bir araya geldi. Dörtyol Turunçgil Üreticileri Birliği Hacı İbrahim Seçer ile Altınçağ Sulama Kooperatif Başkanı Osman Karapür ile yapılan ziyaretler ise oldukça verimli geçti.

Dörtyol Doğa ve Çevre Koruma Platformu sözcüsü Bahadır Amaç STK Başkanlarına baskılı kupa bardak hediye ederken, Av. Mustafa Erdem ise asılmak üzere bol miktarda afiş verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.