DOLAR 32,3374 0.17%
EURO 35,1527 -0.1%
ALTIN 2.240,22-0,13
BITCOIN 2077131-5,64%
Hatay

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antakya Belediyesi GSK Takımından Büyük Başarı

Antakya Belediyesi GSK Takımından Büyük Başarı

ABONE OL
11 Ağustos 2021 12:27
Antakya Belediyesi GSK Takımından Büyük Başarı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz,  Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu’nun faaliyet programı kapsamında “Aba güreşleri Türkiye Şampiyonası”nda birçok derece alan Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımını tebrik etti.

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu’nun düzenlediği şampiyonaya katılan Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları büyük bir başarı göstererek 1 birincilik, 3 ikincilik, 1 üçüncülük ile büyük başarılara imza attı.

Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımının antrenörü Ali Arıkoğlu ve sporcuları tebrik eden Başkan Yılmaz, “Antakya’da güreşi seven ve bu spora yetenekli zengin bir potansiyelimiz var. Bizlere düşen görev altyapıya önem vererek, yetenekli gençleri yetiştirmek ve Türk güreşine yeni yıldızlar kazandırmaktır. Çünkü biz sporun tüm branşlarında olduğu gibi güreşte de başarının altyapıya önem vererek geleceğine inanıyoruz.

Sporcularımızın başarıları ve ata sporumuz güreşin Antakya’da öneminin devam etmesi bizleri mutlu ediyor. Birçok dereceye imza atan Antakya Belediyesi GSK güreş takımımız ve dereceye giren sporcularımız bizleri gururlandırdılar, bu başarıda emeği geçen başta sporcularımız olmak üzere sporcularımızın aileleri, hocaları ve tüm emeği geçenleri gönülden kutluyorum. ” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.