DOLAR 32,6024 0.39%
EURO 34,8158 0.22%
ALTIN 2.494,910,44
BITCOIN 21052375,03%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Olaylardan çıkarılması gereken dersler var!

Olaylardan çıkarılması gereken dersler var!

ABONE OL
4 Ağustos 2021 16:04
Olaylardan çıkarılması gereken dersler var!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Antakya İlçe Başkanı Fadıl Koçak ülkemizde son günlerde üst üste yaşanan felaketlerle ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

Ülkemiz son zamanlarda zorlu bir süreçten geçiyor diyen Koçak, “Kuzey Irak harekat bölgesinden gelen şehit haberleri yüreğimizi dağlarken Karadeniz’den gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın olduğunu öğrendik ve acımız daha da katlandı. Yaşanan felaketin yaralarını sarmak üzereyken birçok noktada çıkan orman yangınları ülkemizi bir ateş sarmalı içerisine aldı.

Maalesef bu felaketlerde de hayatını kaybeden vatandaşlarımız oldu. Ormanlık alanlarda doğal yaşamlarını sürdüren binlerce canlı telef oldu. Henüz bu felaketleri bertaraf etmek için çabalarken Konya’da 7 vatandaşımızın acımasızca öldürülmesi haberiyle bir kez daha sarsıldık. Tüm bu kötü olayların son bulmasını ümit ederken 5 gündür kendisinden haber alınamayan gencecik kardeşimiz Azra Gülendam Haytaoğlu’nun vahşice katledilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde birçok acının, felaketin üstesinden gelmiştir. Hep birlikte bu felaketlerin üstesinden de geleceğimize inancım tamdır. Yaşananlar karşısında vatandaşlarımızı sükunete, olayları aklı selim şekilde takip etmeye ve yorumlamaya davet ediyorum. Bu yaşanan elim olaylardan herkesin çıkarması gereken dersler vardır. Bu acı olayların bir daha yaşanmaması için gerekli tüm tedbirlerin bundan sonra hakkıyla alınması, bu olaylara sebebiyet verenlerin ortaya çıkarılarak en ağır şekilde cezalandırılması gerekmektedir. Yaşanan acı olaylarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.