DOLAR 32,3444 0.25%
EURO 35,1091 -0.15%
ALTIN 2.307,391,33
BITCOIN 22910033,30%
Hatay
12°

KAPALI

05:03

İMSAK'A KALAN SÜRE

Festival Havasında Turnuva

Festival Havasında Turnuva

ABONE OL
5 Temmuz 2021 15:46
Festival Havasında Turnuva
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun ‘5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’ etkinlikleri kapsamında masa tenisi turnuvası düzenlendi.
İskenderun Belediyesi, İskenderun Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen masa tenisi yarışmalarında gençler yeteneklerini sergiledi. İskenderun Kapalı Spor salonunda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren sporculara madalyaları verildi

İskenderun 5 Temmuz Festival etkinlikleri kapsamında masa tenisi yarışmaları düzenlendiğini belirten İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, “Gençlerimizi sportif etkinliklerde buluşturmaya devam ediyoruz. İlçe spor müdürlüğü olarak masa tenisi kurslarımızda aralıksız devam ediyor. 5 Temmuz Festivali kapsamında düzenlediğimiz masa tenisi turnuvasında mücadele veren tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum” dedi.
İskenderun ‘5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’ etkinliklerinin tüm hızıyla devam ettiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, “Güzel bir turnuva izledik. Turnuvada dereceye giren tüm sporcularımıza ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini ve madalyalarını İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel takdim etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.