DOLAR 32,3595 0.26%
EURO 35,1136 -0.13%
ALTIN 2.306,891,30
BITCOIN 22884013,40%
Hatay
12°

KAPALI

05:03

İMSAK'A KALAN SÜRE

ALTINELLER’DE İNDİRİM ŞÖLENİ!

ALTINELLER’DE İNDİRİM ŞÖLENİ!

ABONE OL
10 Ağustos 2021 09:15
ALTINELLER’DE İNDİRİM ŞÖLENİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dayanıklı tüketim malları sektöründe 14 mağaza ile faaliyet gösteren Altıneller Vestel, 6 Ağustos’ta başlatılan “Android TV’lerde İndirim Şöleni” kampanyasının büyük ilgi gördüğünü duyurdu.

“KAMPANYALARIMIZ HER ZAMAN SÜRECEK”

Genç ve başarılı işletmeci Yusuf İlyas Yılmazoğlu; Hatay, Adana ve Mersin’de bulunan mağazalarının tamamında başlattıkları “Android TV’lerde İndirim Şöleni” kampanyasının 15 Ağustos’a kadar süreceğini açıkladı. Pandemiye rağmen mağaza sayısını arttırdıklarının altını çizen Yılmazoğlu, böyle kampanyalara sürekli imza atacaklarını söyledi. Yılmazoğlu, kampanyanın büyük ilgiyle karşılandığının da altını çizdi.

BÖLGENİN EN GÜÇLÜ İSMİ: ALTINELLER VESTEL

Dayanıklı tüketim malları sektöründe Türkiye’nin en iddialı markası olan Vestel’in bölgede en çok bayisi ile faaliyetlerini sürdüren Altıneller Vestel, Hatay, Adana ve Mersin’de bulunan mağazaları ile sektördeki istikralı yükselişini sürdüren bir firma olarak çıkıyor karşımıza. Mağazaları arasında bulunan Vestel’in yeni nesil Concept Mağazası ile de farkını ortaya koymayı başaran Altıneller Vestel gördüğü yoğun ilgi ile alışverişin adresi durumunda. İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.