DOLAR 32,4979 0.26%
EURO 34,5701 0.18%
ALTIN 2.496,740,56
BITCOIN 2038222-0,94%
Hatay
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Seçmelere ilgi var!

Seçmelere ilgi var!

ABONE OL
7 Temmuz 2021 12:18
Seçmelere ilgi var!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Misli. Com 3. Liginde zirveye oynayan takımlar arasında yer alan Akdeniz temsilcisi İskenderun Spor’un 2021-2022 futbol sezon öncesi U-17-U-19 yaş grupları arasında yaptığı seçmelere genç yetenekler yoğun ilgi gösterdi.  

Seçmelerin ilk etabına 300 civarında genç ve yetenekli futbolcular hünerlerini sergilerken, aileleri de heyecanla çocuklarını yalnız bırakmadı.

İskenderun 5 Temmuz stadı yan sahada yapılan seçmelere İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Kulüp CEO su Jan Olde Riekrink, Teknik Direktör Ümit Karan, Yöneticiler Mustafa Soley, Güney Kanat, Celal Velioğlu, Fikret Kanat ile yardımcı hocalar katıldı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan İskenderunspor’un Teknik Direktörü Ümit Karan, “Ben de sizler gibi İskenderun ve Turuncu Mavi hayranıyım. Benim dayılarım Ahmet Akar ile Osman Akar İskenderunspor’da forma giydi.

Dayılarımın sayesinde çocuk yaşlarımda İskenderunspor’un çok sayıda maçlarını izlemiştim. Geçmiş yıllardan beri İskenderun bölgesinden Türk futboluna başarılı futbolcular çıkmıştır. Bunların bazıları milli takımımızda da oynayan arkadaşlarımızdır.

Başkanımız Hakan Bolat, İskenderunspor’un geleceği için büyük projeleri olduğunu söyleyince seve seve kabul ettim. Başkanımız Hakan Bolat,  yöneticilerimiz ve Turuncu Mavili renklere gönül veren taraftarlarımız ile birlikte İskenderun Sporumuzu daha da iyi yerlere taşıyabilmek için büyük çaba sarf edeceğiz” dedi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.