DOLAR 32,5066 0.18%
EURO 34,7480 0.05%
ALTIN 2.484,470,92
BITCOIN 2024685-1,06%
Hatay
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Vekil Yayman’dan Samandağ’daki hastane inşaatında inceleme

Vekil Yayman’dan Samandağ’daki hastane inşaatında inceleme

ABONE OL
27 Ekim 2021 11:00
Vekil Yayman’dan Samandağ’daki hastane inşaatında inceleme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Samandağ’da yapımı süren 140 yataklı yeni devlet hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Hastanene inşaat alanını gezen Yayman, çalışmalar hakkında İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şafak Miçooğulları’ndan bilgi aldı.

Yayman, gazetecilere, hastane inşaatının hızla devam ettiğini söyledi.

Samandağ ilçesine yakışır bir hastane yapıldığını ifade eden Yayman, şöyle devam etti: “Samandağ yeni devlet hastanesinde artık son aşamadayız ve gerçekten çok büyük heyecanımız var. Muhteşem bir hastaneyi arkamızda görüyorsunuz. Ben buradan bir müjdeyi vermek istiyorum. Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca bu hastanenin açılışı için gelecek. Onun programına uygun bir şekilde bir açılış programları düzenliyoruz. İnşallah işlerimizi en kısa sürede toparlayacağız hastanemizin yüzde 90 işlerimiz bitmiş durumdadır. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın bizim yaparsa AK Parti yapar sözümüz sözde değil özde olduğunu bu hastane ortaya koyuyor bizi bu konuda tenkit edenlere en büyük cevabımız Samandağ devlet hastanesi.”

Samandağ Hastanesi Baş Hekimi Hamit Harbelioğlu da, yeni hastanenin 140 yataklı, 26 yoğun bakım, 8 yeni doğan ve 24 kişilik acil servis gözlem yatakları ile modern bir hastanenin yapıldığını kaydetti. İncelemeler sırasında Yayman’a, AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Semir Özdemir de eşlik etti. AA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.