DOLAR 32,6024 0.39%
EURO 34,8158 0.22%
ALTIN 2.494,910,44
BITCOIN 21052375,03%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
DEVA Hatay kongrelerine ALİ BABACAN’DA KATILACAK

DEVA Hatay kongrelerine ALİ BABACAN’DA KATILACAK

ABONE OL
30 Haziran 2021 10:47
DEVA Hatay kongrelerine ALİ BABACAN’DA KATILACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrasi ve Atılım Partisi Antakya’da ve Defne’de olağan kongreler gerçekleştirecek. 14 Temmuz’da Anemon Otel’de gerçekleşecek olan kongrelere DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da katılım gösterecek.

Gerçekleşecek olan kongreler öncesi yazılı açıklamada bulunan Deva Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, “Kuzeyden güneye, doğudan batıya ülkemizi DEVA Partisi çatısı altında buluşturuyor, damla damla büyüyor, umudu yeşertiyoruz. Bu anlamda Antakya ve Defne ilçe kongremizi 14 Temmuz Çarşamba günü saat 13.30’da Anemon Otelde gerçekleştireceğiz. Bunun heyecanını yaşıyoruz. Partimiz iktidarının 90 ve 360 günlük tarım eylem planını sahada çiftçilerimize anlatıyor, sorunlarını dinliyoruz. Şu anda çiftçimiz pandemi ile birlikte artan büyük sorunlar yaşıyorlar. Maliyetler arttı. Bu yaz kuraklık, çiftçimizi vurmuş durumda. Tarım eylem planımızda 56 madde var ve hepsini takvime bağladık. Laf üretmek kolay, biz iş üretiyoruz. Çiftçilerimizin üretmiş olduğu ürünlerin sofralarımıza nasıl geldiğini bir düşünün; Tohum ve fide aşamasından, sulamasına, ilaçlamasına kadar geçen zaman dilimini ve emeği düşünün; çiftçilerimizin ürettiği ürünler karşılığında elde ettiği kazanç asla yeterli değildir. Onlara fedakârlıklarından ve sabırla üretmeye devam ettiklerinden dolayı teşekkür etmek lazım. Esnafımız, üreticimiz, çiftçimiz zorda; boş laflarla kaybedecek bir dakikamız yok. Çözümü konuşmak gerekiyor. Suni gündemler, anlamsız tartışmalar vatandaşın derdini çözmüyor. Biz, yapay gündemlere aldırış etmeksizin, kepenk indiren esnafın, geçinemeyen emeklinin, üniversiteli gencin ve işsiz mezunlarımızın sorunlarını konuşmaya devam edeceğiz. Sorunlardan çıkış yolu; adalettir, hak ve hukuktur, denge – denetlemedir, ehliyet ve liyakattir, şeffaflıktır, kurumsallaşmadır, yargının tam bağımsızlığıdır,   kayırmacılık yapmamaktır, her daim doğruya sahip çıkmaktır. Gençlik sadece gelecek değil, aynı zamanda bugündür. Türkiye’nin bugünden yarına gideceği rotanın belirleyicisi de gençlik olacaktır. Her şeyden önce, gençliğin dinamizmi, ilham ve gücü hayal ettiğimiz özgür, adil ve demokratik Türkiye’ye giden yoldaki en önemli taşıyıcıdır” dedi.

“ANTAKYA VE DEFNE’NİN DEVA’SI HAZIR”

Hataylıları kongreye davet eden Başkan Çakılı, “Bu topraklara duyduğumuz sorumluluk, hissettiğimiz sevginin gereğidir. Biz çalışacağız, Türkiye DEVA bulacak. Söz veriyoruz DEVA partisi iktidarı ile memleketimize bahar gelecek. Haklı olmanın ve doğru işler yapmanın verdiği bambaşka bir güç var; İşte biz o güce sahibiz. Dünya’da söz sahibi, itibarlı ve saygın bir Türkiye istiyoruz. DEVA Partisi, tüm kadrolarıyla ülkemizi topyekûn kalkındırmaya hazır. Türkiye’nin DEVA’sı hazır. Antakya ve Defne’nin DEVA’sı hazır. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri 14 Temmuz Çarşamba günü saat:13.30’da Antakya ve Defne ilçe kongrelerimizin yapılacağı Anemon otele bekliyoruz” diye konuştu. Nebihe MAZMANOĞLU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.