DOLAR 32,5964 0.37%
EURO 34,8538 0.33%
ALTIN 2.496,570,50
BITCOIN 21292495,37%
Hatay
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
AK Partililer üreten kadınlarla buluştu

AK Partililer üreten kadınlarla buluştu

ABONE OL
16 Ağustos 2021 10:21
AK Partililer üreten kadınlarla buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve Kadın Girişimci Üretim ve İşletme Kooperatif Başkanlarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz:” Her daim üreten, emek veren, hayata değer katan tüm kadınların yanında olma görev ve bilinci ile yerel yönetimler olarak kadına ve kadın girişimlerine desteğimiz her zaman devam edecektir. Ekonomimizin ancak üreterek güçlenebileceğinin bilinciyle kooperatiflerin üretim dünyamıza daha çok katkı sağlayabileceğini düşünüyorum. Kadını üretime yöneltmek ve aile ekonomisine katkı sağlaması fikriyle devletimiz de kadın kooperatiflerine desteklemelerde bulunmaktadır. Biz de Antakya Belediyesi olarak ilk günden itibaren kadın girişimci üretim kooperatifi ve başkanlarıyla iş birliğini sürdürüyoruz. Antakya Belediyesi her zaman üreten ve istihdama katkı sağlayan kadınların yanında olacaktır.” dedi.

Program konuşmaların ardından heyetin günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.