DOLAR 32,5732 0%
EURO 34,9297 0.03%
ALTIN 2.429,530,01
BITCOIN 2161277-0,50%
Hatay
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Ülkü Ocağı’ndan Taziye Ziyareti

Ülkü Ocağı’ndan Taziye Ziyareti

ABONE OL
19 Ağustos 2021 14:36
Ülkü Ocağı’ndan Taziye Ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkü Ocakları Hatay İl ve İlçe Teşkilatları, Kastamonu’da sel felaketinde “Kahramanca” hayatını kaybeden Ertuğrul Sevik’in ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Ülkü Ocakları Antakya ilçe Başkanı Hasan Bayır ve Ülkü Ocakları Belen İlçe Başkanı Güven Şener, önceki günlerde Kastamonu’nun Küre ilçesindeki sel felaketinde bir arabada mahsur kalan ailenin minik kızlarını kurtardıktan sonra aileyi kurtarmaya çalışırken sele kapılarak yaşamını yitiren Ertuğrul Sevik’in, Belen ilçesinde yaşayan acılı ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

“ÜLKÜDAŞ BEKİR AĞABEYİMİZE TAZİYE ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Gerçekleşen taziye ziyareti ile ilgili açıklamada bulunan Döner, “Kastamonu Küre-İnebolu yolunda sel sularına kapılan üç yaşındaki Elif Buğlem’in hayatını kurtardıktan sonra sele kapılarak kendi hayatını kaybeden hemşerimiz Ertuğrul Sevik’in Belen’ de yaşayan babası ülküdaşımız Beşir Sevik ağabeyimize ziyaretinde bulunduk” dedi. Mahmut SİVRİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.