DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20706790,92%
Hatay
13°

KAPALI

04:23

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Başkan Güven, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Güven, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

ABONE OL
16 Eylül 2021 10:06
Başkan Güven, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arsuz Belediyesi’nin Muhtarlar toplantısı Arsuzlu Mahalle Muhtarlarının geniş katılımıyla gerçekleşti.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven Başkanlığında Hüyük Mahallesinde bulunan Şami Otelde düzenlenen Muhtarlar Toplantısına, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Mahalle Muhtarları katılım sağladı. Toplantıda Mahalle muhtarları çeşitli taleplerini dile getirirken, Arsuzlu Muhtarların yerel yönetimde çözüm ortakları olduklarını ifade eden Başkan Asaf Güven, halka en yakın olanların öncelikli olarak muhtarlar olduğunu akabinde ise belediyeler geldiğini ve bu bağlamda belediyeler ile muhtarların birlikte hareket etmek zorunda olduklarının altını çizdi. Birlikte bir hareketin Arsuz’u diğer ilçeler arasında daha fazla ön plana çıkaracağını söyleyen Başkan Güven, Arsuz’un en yakın zamanda hak ettiği noktaya geleceğine inandığını vurguladı.

DOĞRU STRATEJİK HAMLELERLE ARSUZ DAHA İYİ KONUMLARA GELECEK

Arsuz Belediyesinin imkânları dâhilinde hizmet sürelerini en iyi şekilde değerlendireceklerini ifade eden Başkan Asaf Güven, konuşmasına şu şekilde devam etti, “Klasik Belediyecilik anlayışında yer alan; yol, su ve elektrik gibi sorun ve hizmet çözümleri günümüzdeki belediyeler için geri de kalsa da 2014’te yeni kurulan Arsuz ilçemiz için hala bir problem. Ve bizler bu problemlere yönelik hizmetler ile çözümler konusunda çaba göstermekle birlikte gibi günümüz Çağdaş Belediyecilik çizgisinde de yol kat etmeye çalışıyoruz.

Göreve geldiğimiz günden bu yana dile getirdiğimiz Arsuz’un 2T başlığındaki Tarım ve Turizm alanlarıyla ön plana çıkması konusunda birçok çalışma yürütmekle birlikte çalışmalarımıza da bu doğrultuda devam ediyoruz. Muhtarlarımız gibi şehrimizin birçok dinamiğiyle doğru stratejik hamlelerle Arsuz’umuzun birçok il ve ilçelerden daha iyi konumlara geleceğine inanıyorum ki ve bu hepimizin elbirliğiyle gerçekleşecektir.

Bu 2 buçuk yıl içerisinde ilçemizin birçok mahallesinde bir şeyler yapmaya çalıştık, nitekim yapacağımız birçok hizmetlerin de önümüzde durduğunun farkındayız. Tüm muhtarlarımızı seviyoruz, muhtarlarımız ile birlikte bu hizmetleri de sabırla ve elbirliğiyle hayata geçireceğimize yürekten inanıyorum. Mahallecilik kavramlarından uzaklaşarak hayata geçirdiğimiz ve geçireceğimiz hizmetlerin sahiplenilmesinde ‘Hepimize yapıldı’ anlayışıyla hareket edildiği müddetçe şehrimizin bir bütün kalkınmasını çok daha kolay sağlayacağız.”

TARIM VE TURİZM ALANINDA MÜJDE PROJELERİMİZ VAR

İlk hedeflerinin arasında Arsuz’u tozdan, topraktan, çamurdan ve çukurdan kurtarmak olduklarını vurgulayan Başkan Asaf Güven, bu konuda verdikleri çabada ısrarcı olduklarını ifade ederek şehrin birçok noktasında asfalt ve parke çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. Başkan Güven; “Ve bir diğer hedefimiz olan “Daha Temiz Bir Arsuz” için Karaağaç ve Nardüzü bölgemizden sonra İlçe merkezimiz için de Envitec ile anlaşarak, şehrimizi temiz tutmak için de var olan ısrarımızı ve çabamızı sürdürüyoruz. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.