DOLAR 32,3581 0.11%
EURO 34,9833 -0.29%
ALTIN 2.323,990,21
BITCOIN 22796201,41%
Hatay

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kıraç’tan unutulmaz konser

Kıraç’tan unutulmaz konser

ABONE OL
26 Temmuz 2021 14:33
Kıraç’tan unutulmaz konser
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın anavatana katılışının 82. yıldönümü kutlamaları nedeniyle Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 37.si düzenlenen festivalin ilk gününde Türk rock müziğinin sevilen ismi Kıraç sahne aldı.

7’den 70’e her yaştan vatandaşın katıldığı konserde Kıraç, Endamın Yeter, Karahisar Kalesi, Zaman gibi şarkılarını seslendirdi.

Antakya Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan binlerce Hataylı, Kıraç’ın şarkılarına hep birlikte coşkuyla eşlik etti.

Pandemi sebebiyle konserlerine ara vermek zorunda kaldığını söyleyen Kıraç, Hatay konserinin uğurlu gelmesini diledi.

Festivalin düzenlenmesinde emeği geçen HBB Başkanı Lütfü Savaş’a teşekkürlerini sunan Kıraç, AtakaşHatayspor’u da unutmadı.

HATAYSPOR İÇİN BİR MARŞ YAPABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ

2007 yılında Fenerbahçe için marş yaptığını hatırlatan Kıraç, belki birgünHatayspor için bir marş yapabileceğini ifade etti.

ÖZKAYA: SİZİ BURADA GÖRMEK ÇOK GÜZEL

HBB Başkan Vekili Adnan Özkaya, konser öncesi Hataylıların bayramını kutladı.

Özkaya yaptığı konuşmasında, “Hatay’ın ana vatana katılışını coşkuyla kutluyoruz. Sizi burada görmek çok güzel. Hatay benim şahsi meselem diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum. Bizi onurlandırdığı için Kıraç Bey’e çok teşekkür ediyorum” dedi ve Kıraç’a Hataylılar adına çiçek hediye etti.

Sahne performansı ve sesiyle Hataylılara unutulmaz anlar yaşatan Kıraç, şarkılarına eşlik eden Hataylıların enerjisi ile güzel bir konsere imza attı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.