DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Hatay
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
MOBİSAD TOPLANTISINDA SEKTÖRÜN GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI

MOBİSAD TOPLANTISINDA SEKTÖRÜN GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI

ABONE OL
20 Ekim 2021 12:33
MOBİSAD TOPLANTISINDA SEKTÖRÜN GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş İnsanları Derneği (MOBİSAD), Yönetim Kurulu toplantısının ardından gerçekleştirilen Türkiye İl Temsilcileri toplantısında MOBİSAD İl Temsilcilerinin sorumlulukları, yapılan çalışmalar ve sektörel sorunlar gündeme taşındı.

MOBİSAD Genel Başkanı Mustafa Kemal Turnacı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantılarda, taksit kısıtlaması, 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu’ndan doğan mağduriyetler, İl Temsilcilerinin sorumlulukları, sektörün ülke ekonomisine katkısı ve yeni yol haritası ile gelecek dönem faaliyetler masaya yatırıldı.

Sektörün sorunlarının çözümü için yoğun bir çaba sarf ettiklerini dile getiren MOBİSAD Hatay İl Temsilcisi Ekrem Çetindağ “Türkiye’nin köklü STK’larından biri olarak elimizi taşın altına koymaktan çekinmiyor, sektörümüzde oluşan sorunların çözüme kavuşması için büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Bilinçli ve gelişime açık yapımız ile ülkemize, sektörümüze ve vatandaşlarımıza katkı sunmaktan gurur duyuyoruz” dedi. 

MOBİL İLETİŞİM SEKTÖRÜNDEKİ SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Son yıllarda, sektör olarak pek çok gelişme yaşadıklarını belirten MOBİSAD Hatay İl Temsilcisi Ekrem Çetindağ: “MOBİSAD olarak, son dönemde gündeme gelen konuların sonuçlandırılması için yoğun bir çaba sarf ettik. Sektörümüzün gelişimine katkı sunmanın yanı sıra, her zaman ülkemize daha fazla katma değer sağlamak için çalışmalarımızı yürüttük. Yönetim Kurulumuz, Komisyonlarımız ve Türkiye İl Temsilcilerimiz ile sektörümüzü ileriye taşıyacak önemli çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.