DOLAR 32,4533 0.11%
EURO 34,4528 -0.13%
ALTIN 2.486,980,17
BITCOIN 2040331-4,07%
Hatay
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Antakya Kalesi’nde Çevre Temizliği

Antakya Kalesi’nde Çevre Temizliği

ABONE OL
9 Ağustos 2021 09:35
Antakya Kalesi’nde Çevre Temizliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatlarıyla Temizlik İşleri Müdürlüğünce Antakya Kalesi’nde çevre temizlik etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe Başkan Yılmaz’ın yanı sıra Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük, AK Parti İlçe Başkanı Emrullah Gülen, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Jöntürk, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve Antakya Toplum Merkezi Çocuk ve Gençlik Komitesi öğrencileri katılım gösterdi.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz: “Temizlik İşleri Müdürlüğümüz Antakya’da çevre temizliği konusunda yenilikçi paylaşımcı ve teknolojiyi de kullanan yeni fikirler ile çalışmalar yapıyor. Özellikle temizlik hareketi, Antakyalıların, Antakya’yı sevenlerin, herkesin desteğini alarak daha güçlü hale gelecektir. Her fert kendi çevresini temiz tutar ise temiz bir kentte temiz bir toplumda yaşarız. Bu etkinlikte emeği geçen ve çevreye duyarlı olan herkese teşekkür ederim.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.