DOLAR 32,3527 0.26%
EURO 35,1696 0.02%
ALTIN 2.305,401,24
BITCOIN 22930322,70%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

1. Hatay İç Hastalıkları Günleri Antakya’da başladı

1. Hatay İç Hastalıkları Günleri Antakya’da başladı

ABONE OL
11 Eylül 2021 12:50
1. Hatay İç Hastalıkları Günleri Antakya’da başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği (HİHUD) moderatörlüğünde hazırlanan 1. Hatay İç Hastalıkları Günleri adlı kongre, Antakya’da başladı.

4 gün sürecek toplantıların, dahili bilimlere yönelik tıbbi destek eğitimi yanında, Hatay Büyükşehir’i tanıtıcı sosyal programlar da içerdiği kaydedildi.
HİHUD Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Eren Gürkan, toplantının, Hatay MKÜ Tıp Fakültesi ve Hatay için önemine dikkat çekti, meslektaşlar ile diğer ilgililerin katkılarının değerli olacağı mesajını verdi.
HİHUD Başkanı Doç. Dr. Eren Gürkan başlayan toplantılarla ilgili şu bilgiyi verdi:
“Kovid-19 pandemisi, bütün dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkilemeye devam etmektedir. 21. yüzyılın ilk çeyreğinde, insanlık zor bir sınavdan geçmektedir. Bugünlerde, sağlık çalışanlarımız, canlarını ortaya koyarak bu salgınla baş etmeye çalışmaktadır. Bütün sağlık çalışanlarına yürekten teşekkür ediyoruz.
Hatay İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği (HİHUD) olarak, iç hastalıkları uzmanları başta olmak üzere, dahili tıp bilimlerinde birçok farklı branştan meslektaşımızın tedavi yaklaşımlarını, klinik tecrübe ve kanıta dayalı tıp işbirliği ile en yüksek düzeyde sağlamayı hedefleyen ilk toplantımızın, önümüzdeki dönemde pandemi açısından olumlu bir sürecin devam edeceğini öngörerek, 9 – 12 Eylül 2021 tarihleri arasında, yüz yüze katılımla, medeniyetler şehri Hatay’da, Antakya Ottoman Palace Oteli’nde düzenlenmesine karar verilmiştir. Toplantımızın, bu güç şartlar altında, bilgilerini tazelemek ve güncellemek isteyen asistan ya da uzman hekimler için kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Toplantımızın bilimsel programını; güncel konularda, konularında etkin konuşmacı hocalarımız, bilgi ve deneyimlerini sizlere aktaracakları şekilde hazırladık. Akademik kariyer yapmakta olan meslektaşlarımıza da sözlü bildiri olanağı sunulacaktır.
Toplantımızın, sizlerin mesleki bilgilerinize ve hastalarımızın tedavilerine katkı sağlayacağı inancındayız.” Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.