DOLAR 32,4963 -0.15%
EURO 34,9562 0.28%
ALTIN 2.433,870,46
BITCOIN 2066250-2,27%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Hatay’da ‘1. Gençlik Buluşması Pilav Şenliği’

Hatay’da ‘1. Gençlik Buluşması Pilav Şenliği’

ABONE OL
5 Temmuz 2021 15:49
Hatay’da ‘1. Gençlik Buluşması Pilav Şenliği’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay İl Müftülüğü İl Gençlik  Koordinatörü Zübeyde Dokur organizasyonuyla bu yıl 1. si düzenlenen “I. Gençlik Buluşması Pilav Şenliği”  Miraç Camii’nde  gerçekleşti. 

Başta Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili olmak üzere; İl Müftü Yardımcısı Murat Akçay, Defne İlçe Müftüsü Mehmet Emin Eneç, Şube Müdürü Memiş Kelletaş ve Din Görevlilerinin katıldığı, İlçelerden gelen lise ve üniversite düzeyindeki çok sayıda öğrenciyle coşkulu bir şekilde geçen programda; Mevlid-i Nebi yarışmasında dereceye girenlere Müftü Bilgili tarafından ödülleri verildi.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili’nin açış konuşması ile devam etti. İl Müftümüz konuşmasında, Maddî ve manevî emeği geçenlere ve programa katılan herkese teşekkür ederek şunları söyledi: “Kutsal kitabımız Kur’an’a baktığımızda örnek gençleri; Habil, Yusuf, İsmail ve Meryem’i anlatır bize.. Ve dört konuda gencin kendisini iyi geliştirmesini ve yetiştirmesini ister. Bu dört husus ise; sağlam bir inanç, ana babaya saygı ve hürmet, Din ve kan kardeşine sevgi ve helal – temiz gıdadır. Gençlerimizin bu dört hususa dikkat ederek geleceğe hazırlanmasını istirham ediyoruz” 
Ney eşliğinde söylenen ilahiler ile devam eden program, Hatay İl Müftü Yardımcısı Murat Akçay tarafından yapılan kapanış duasının ardından pilav ikramı ve takdim edilen hediyeler ile sona erdi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.