DOLAR 32,3698 0.15%
EURO 34,9870 -0.32%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN %
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

6. Orontes Uluslararası Çağdaş Sanat Festivali’nde Künefe Şöleni

6. Orontes Uluslararası Çağdaş Sanat Festivali’nde Künefe Şöleni

ABONE OL
22 Kasım 2021 16:39
6. Orontes Uluslararası Çağdaş Sanat Festivali’nde Künefe Şöleni
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya El Sanatları Müzesinde gerçekleşen 6. Orontes Uluslararası Çağdaş Sanat Festivali’ni ziyaret eden Antakya Belediye Başkanı eşi Saadet Yılmaz, yurt içi ve yurt dışından gelen sanatçılara künefe yaparak sanatçılara keyifli anlar yaşattı.

Festivalde Antakya’ya özgü bir tatlı olan “künefe”nin yapım aşamalarını anlatarak, tanıtımını yapan Saadet Yılmaz, sanatçılara bu tatlıdan ikram etti. Antakya’mızın lezzetlerinin tanınmasına katkı sağlayan Saadet Yılmaz, bu yıl altıncısı düzenlenen Orontes Uluslararası Çağdaş Sanat Festivali’nde yaptığı künefeyle festivale renk kattı.

Antakya’mızın geleneksel tatlısı künefeyi elleriyle pişiren Saadet Yılmaz, ilçemizin ulusal ve uluslararası tanıtımına katkı sağladı. Antakya’nın meşhur tatlısı künefenin yapımı sanatçılar tarafından da yoğun şekilde takip edildi. Oldukça beğenilen künefe için sanatçılar Antakya Belediye Başkanının Eşi Saadet Yılmaz’a teşekkür ettiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.