DOLAR 32,5393 0.24%
EURO 34,7809 0.07%
ALTIN 2.489,331,11
BITCOIN 20553792,72%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
JANDARMADAN ATA’YA ÇELENK!

JANDARMADAN ATA’YA ÇELENK!

ABONE OL
15 Haziran 2021 10:53
JANDARMADAN ATA’YA ÇELENK!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da Jandarma Teşkilatının 182. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
Antakya Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törende Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük, Atatürk anıtına çelenk sundu.
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleştirilen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.


VATANDAŞLARDA EŞLİK ETTİ
Gerçekleşen törende İstiklal Marşı sırasında alandan geçen vatandaşlar ve sürücüler de durarak İstiklal Marşı’na eşlik etti. Vatandaşlar, marşın bitmesiyle beraber yollarına devam etti.
VALİ DOĞAN’A ZİYARETTE BULUNDULAR
Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük ve beraberindeki erkan, 182. yıl etkinlikleri kapsamında, Hatay Valisi Rahmi Doğan’a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret hakkında yapılan bilgilendirmede, “Valimiz Rahmi Doğan, Jandarma Teşkilatı’nın 182’inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük ve beraberindeki teşkilat mensuplarını kabul etti. Valimiz, fedakâr ve gayretli çalışmalarından dolayı tüm teşkilat çalışanlarını kutladığını belirtti” ifadelerine yer verildi.
KÖPRÜBAŞINA STANT KURULDU
Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 182. Yıl etkinlikleri kapsamında, Antakya Köprübaşı’na stant kurdu. Stant içerisinde vatandaşlara; Türk Bayrağı, kırmızı karanfil, jandarma faaliyetleri konulu broşür ve çocuk dergileri dağıtıldı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.