DOLAR 32,5418 -0.01%
EURO 34,9249 0.15%
ALTIN 2.429,990,30
BITCOIN 2051561-4,46%
Hatay
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
GÖZYAŞLARI ARASINDA ŞEHİDE VEDA!

GÖZYAŞLARI ARASINDA ŞEHİDE VEDA!

ABONE OL
10 Haziran 2021 11:24
GÖZYAŞLARI ARASINDA ŞEHİDE VEDA!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acılı anne: “Oğlumun damatlığı nerede! Ben daha evlendiremedim onu!”

Hataylı Şehit J.Uzm.Çvş. Adil Yılmaz, memleketi Antakya’da son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Adil Yılmaz (29), Antakya Mezarlık Kompleksinde kılınan cenaze namazının ardından, ailesi ve yakınlarının gözyaşları arasında Antakya Şehitliği’ne defnedildi.

ŞIRNAK’TA KAZA KURŞUNUYLA ŞEHİT DÜŞTÜ

Alınan bilgiye göre, önceki gün Şırnak’ta göreve giderken, tüfeğinin ateş alması sonucu ağır yaralanan, kaldırıldığı hastanede de yaşamını yitiren Şehit J.Uzm.Çvş. Adil Yılmaz’ın, Antakya İlçesi Akasya Mahallesi’nde bulunan baba ocağına Türk Bayrakları asıldı.

“DAHA DAMATLIĞINI GİYEMEDİ!”

Naaşı dün Antakya’ya getirilen Şehit Yılmaz’ın, öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazında gözyaşları sel oldu. Şehidin annesi, uzun süre “oğlumun damatlığı nerede, ben daha evlendiremedim onu” feryatları yankılanırken, kardeşleri de güçlükle ayakta durdu. Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın, Hataylı siyasilerin, STK ve Oda başkanlarının ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreni sonrası Şehit Yılmaz, Antakya Şehitliği’ne defnedildi. İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.