DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 21007310,73%
Hatay
10°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Başarır’dan Başkan Eryılmaz’a Ziyaret

Başarır’dan Başkan Eryılmaz’a Ziyaret

ABONE OL
15 Temmuz 2021 09:54
Başarır’dan Başkan Eryılmaz’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP PM üyesi ve Mersin MilletvekiliAli Mahir Başarır, Hatay CHP Milletvekilleri Serkan Topal, Mehmet Güzelmansur, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar ve CHP Samandağ İlçe Örgütü Samandağ Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdiler. Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Başkan Eryılmaz Samandağ Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi. Heyet daha sonra Samandağ Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’ni ziyaret ederek esnafla buluştu.

Samandağ Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’nde açıklama yapan Başkan Eryılmaz, “Mersin Milletvekilimiz aynı zamanda Parti Meclis Üyemiz Sayın Ali Mahir Başarır Samandağ Evvel Temmuz programı için Samandağ’ımıza geldi, hoş geldiniz diyorum. Burada esnafımızla buluştuk. Samandağ’ın Küçük Sanayi Sitesi’ne ihtiyacı var ve biz modern çağdaş bir sanayi sitesi kurmak istiyoruz. Dün Ankara’dan arkadaşlar geldi görüşme yaptık. 2 yıl gibi bir süre içerisinde Karma Sanayi Sitesi’ni Samandağ’a kazandırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.