DOLAR 32,6005 0.38%
EURO 34,8451 0.31%
ALTIN 2.503,480,78
BITCOIN 21018615,69%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
DEVA HATAY’A DEV İSİM!

DEVA HATAY’A DEV İSİM!

Hatay'ın sevilen ismi DEVA çatısı altında Sadullah Ergin'le buluştu.

ABONE OL
10 Mayıs 2021 20:32
DEVA HATAY’A DEV İSİM!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Antakya İlçesi Başkanlığı Teşkilat İşleri Başkanlığı’na Metin Güney atandı.

TEŞKİLATLANMA HIZLA SÜRÜYOR

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı ve kısa sürede de büyük ses getiren DEVA Partisi, Hatay’da Sadullah Ergin ile başarılı çalışmalarını sürdürüyor. Halkın kalbini kazanmayı başaran DEVA Hatay, bünyesinde bulundurduğu isimlerle de adından sıkça söz ettiriyor.
Son olarak Hatay’da mühendislik ve danışmanlık işleri denildiğinde akıllara gelen ilk isim olan ve Hatay’ın sevilen ismi olan Metin Güney’de, DEVA çatısı altında toplandı.

GÜNEY’E ROZETİNİ BAŞKAN ERGİN TAKTI

DEVA Antakya İlçe Teşkilatı’nda Teşkilat İşleri Başkanlığı’na atanan Metin Güney’in rozetini, DEVA Genel Merkez Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin taktı.

DEVA resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada ise “Biz DEVA Partisi çatısı altında sadece siyaset yapmıyoruz. Siyasette kimisi eskiyi temsil ederken, kimisi statükonun sözcülüğünü üstlenirken, biz yeni bir siyasi kültür inşa ediyoruz. Deva Partisi Antakya İlçe Başkanlığınca, Teşkilat İşleri Başkanlığına Metin Güney görevlendirilmiştir. Metin Güney’e görevinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.