DOLAR 32,3782 0.16%
EURO 34,9963 -0.29%
ALTIN 2.324,210,22
BITCOIN 2260128-0,77%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mosso ve Dalkıran’dan unutmaz konser

Mosso ve Dalkıran’dan unutmaz konser

ABONE OL
1 Eylül 2021 11:24
Mosso ve Dalkıran’dan unutmaz konser
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarzı ve sesi ile dinleyicilerine adeta resital sunan sevilen sanatçı Melek Mosso ve genç yetenek Mali Dalkıran’ı Hataylı sanatseverler ile buluşturan Damga Organizasyon   muhteşem bir konser organizasyonuna daha imza attı.

Sümerler Amfi Tiyatro’nun tamamının dolduğu konserde Melek Mosso ve Mali Dalkıran izleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti çektiler.

Son dönemin  en çok dinlenen sanatçıları arasında yer alan Melek Mosso ve Müzik dünyasının yeni yeteneği Mali Dalkıran’ı Hataylı sanatseverler ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Damga Organizasyon Yöneticileri Hasan Efe ve Buse Çakır yaptıkları açıklamada: “Sahne hâkimiyeti, tarzı, sesi ve farklı yorumuyla milyonların sevgilisi haline gelen ünlü şarkıcı Melek Mosso ve genç sanatçı Mali Dalkıran muhteşem bir konser programına imza attılar. Sümerler Amfi Tiyatroyu dolduran sanat severler ve kıymetli sanatçılarımızın sergiledikleri performansı izlediğimizde ne denli doğru bir organizasyon yaptığımızı gördük. Damga Organizasyon olarak muhteşem sanatçılar ile sanatseverlerin karşısında olmaya devam edeceğiz”dediler.

EFE VE ÇAKIR’DAN MOSSO İLE DALKIRAN HATAYSPOR FORMASI

Damga Organizasyon Yöneticileri Hasan Efe ve Buse Çakır tarafından Melek Mosso ve Mali Dalkıran’a Atakaş Hatayspor forması hediye edilirken  Künefeci Cihan Usta tarafından üzerinde Antep fıstığı ile Melek Mosso yazılı künefe sanatçıdan tam not aldı.

ÇOK YAKINDA SÜRPRİZLERE İMZA ATACAĞIZ

Konserde ayrıca genç yetenek Mali Dalkıran’ın resmi sponsoru  Raınbow7 Enerji İçeceği tarafından konsere gelen tüm izleyicilere enerji içeceği ikramında bulunuldu. Raınbow7 Enerji İçeceği firmasına desteklerinden dolayı teşekkür eden Damga Organizasyon Yöneticileri Hasan Efe ve Buse Çakır bu firma ile çok yakında sürprizlere imza atacaklarının altını çizerek konsere ilgi gösteren herkese ve sanatçılar Melek Mosso ve Mali Dalkıran’a sonsuz şükranlarını sundular. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.