DOLAR 32,4156 0.19%
EURO 35,7329 0.62%
ALTIN 2.323,310,20
BITCOIN 22971372,41%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bayrakdar’dan üyelere ve teşkilatına teşekkür

Bayrakdar’dan üyelere ve teşkilatına teşekkür

ABONE OL
3 Haziran 2021 11:43
Bayrakdar’dan üyelere ve teşkilatına teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memur Sen Hatay İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, “Bütün farklılıklarımıza rağmen birlikte yaşamayı bilen bir şehir Hatay. Yine bütün farklılıklarımıza rağmen eğitim çalışanlarını bir çatı altında toplama gayreti içerisinde olan bir Eğitim Bir Sen. İnsanımız bizim için değerlidir, üyemiz bizim için değerlidir. Bu ülkeyi, bu bayrağı, bu milleti seviyorsa bütün renkler bizim için değerlidir. Sendikacılık yaparken hep bu bakış açısıyla hareket ettik. İmaj sorunumuz hiç olmadı. Çünkü biz imaj olsun diye değil yüreğimizi insanımıza açarak sendikacılık yapmaya çalıştık. 15 ilçemizin 12’sinde yetkili sendika olmamızı bu anlayışımıza borçluyuz. Tüm teşkilatlarımızla kardeşliğimizi pekiştirmeye, ailemizi büyütmeye çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Görünürde zararımıza da olsa doğru söylemeye, doğru yapmaya gayret edeceğiz. Sendikal geçmişimizde sayımızın azlığı nasıl ki bizi doğru söylemekten caydıramadıysa ve doğru bildiğimiz yoldan döndüremediyse günümüzde sayımızın çokluğu da bizi sevindirse de asla kendimizden geçip şımarıklığa düşürmeyecektir. Aksine sorumluluğumuzu artırıp inandığımız mücadeleyi sürdürmek yolunda motivasyonumuzu pekiştirecektir. Bize bu sevinci yaşatan Şube yönetim kurulu üyelerimize,

İlçe başkanlarımıza ve ilçe yönetim kurulu üyelerimize, kadınlar Komisyonu Başkanı ve üyelerimize, işyeri temsilcilerimize ve her türlü algı operasyonuna rağmen sendikasına sahip çıkan olmazsa olmazımız 8 bi 224 üyemize canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.