DOLAR 32,5058 0.28%
EURO 34,5547 0.16%
ALTIN 2.497,800,60
BITCOIN 2011920-3,26%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“FİYATLAR EL YAKIYOR”

“FİYATLAR EL YAKIYOR”

ABONE OL
5 Kasım 2021 10:22
“FİYATLAR EL YAKIYOR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antakya İlçe Teşkilat Başkanı Ümit Kutlu ve yöneticileri pazar esnafını ziyaret ederek, ürün fiyatlarını gözden geçirdi. Pazarcı esnafını ve alışveriş yapan vatandaşları da dinleyen Başkan Kutlu, fiyatların el yaktığını, artık insanların alışveriş yapamaz duruma geldiğini söyledi.

Yaptığı ziyaret ardından açıklama yapan CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, “Pazarcı işsizlikten vatandaş pahalılıktan şikayetçi. AK Parti hükümetinin uyguladığı yanlış ekonomi politikaları yüzünden özellikle son bir kaç yılda Vatandaşın alım gücü yarı yarıya düştü. Vatandaş işsizlik ve geçim sıkıntısıyla boğuşuyor. Ülkemizin erken bir seçime ve ardından hızlı bir şekilde ayağı yere sağlam basan ekonomik reforma ihtiyacı var” dedi.

“ÜLKENİN KAYNAKLARINI BİRİLERİNE PEŞKEŞ ÇEKMEK YERİNE HALKA AKTARSINLAR”

Ülkenin kaynaklarını peşkeş çekmek yerine halka aktarılması gerektiğini savunan Başkan Kutlu, “Yoksulluğu ve geçim sıkıntısını bu ülkenin kaderi olmaktan çıkartacağız. Türkiye çok güçlü bir devlet. Doğal kaynakları çok olan zengin bir devlet. Yeterki yönetenler mekanizmayı adaletli ve düzgün yönetsinler. Ülkenin kaynaklarını birilerine peşkeş çekmek yerine halka aktarsınlar. Ülkeyi çok hızlı bir şekilde düzlüğe çıkarmak zor değil Cumhuriyet Halk Partisi bütün kadroları ile iktidara hazır. Ülkenin sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyor ülkeyi küllerinden yeni ağaya kaldırmak için fakirliği vatandaşın kaderi olmaktan çıkarmak için adaleti tesis etmek için ilk seçimi sabırsızlıkla bekliyoruz” diye konuştu. İsmet GÜLTEKİN

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.