DOLAR 32,5555 0.02%
EURO 34,8492 -0.08%
ALTIN 2.432,930,13
BITCOIN 21774010,78%
Hatay
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Sosyal medya kullanımı ele alındı

Sosyal medya kullanımı ele alındı

ABONE OL
20 Aralık 2018 08:44
Sosyal medya kullanımı ele alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Murat Dağıtmaç, gençlerin sosyal medyaya kendilerini kaptırmamalarını, etkilenen değil etkileyen olmalarını istedi.

Dağıtmaç, Reyhanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ufuk Eğitim Derneğinin desteğiyle düzenlenen ”Diğital Haçlı Seferleri ve Gençlerin Sosyal Medya Kullanımı” konulu konferansa katıldı.

Mehmet Fatih Tosyalı Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen konferansta konuşan Dağıtmaç, sosyal medyanın günümüzde çok önemli yeri olduğunu söyledi.

Gençlerin sosyal medyaya kendilerini kaptırmamalarını, etkilenen değil etkilenen olmaları gerektiğini belirten Dağıtmaç, ”Sosyal medyayı yasaklamak yerine özendirmek gerekiyor. Çocuklarımıza, gençlerimize ve ailelerine bu kapsamda nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgiler verilmesi gerektiğini.” ifade etti.

Konferansı, Reyhanlı Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulgani Şanverdi , Ufuk Eğitim Derneği Başkanı Mustafa Şanverdi de izledi.

Etkinlik sonunda Dernek Başkanı Mustafa Şanverdi, Dağıtmaç’a katılımlarından dolayı plaket takdim etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.