DOLAR 32,3473 0.29%
EURO 35,1240 -0.03%
ALTIN 2.309,851,44
BITCOIN 22898213,11%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

05:03

İMSAK'A KALAN SÜRE

EMEĞİN SERGİSİ!

EMEĞİN SERGİSİ!

ABONE OL
28 Ekim 2021 13:36
EMEĞİN SERGİSİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi tarafından kültür etkinlikleri kapsamında ikincisi düzenlenen “Antakya Sonbaharında Sanat Günleri Tespih Sergisinde, Metin Çelebi, Bilal Kabat, Hayretttin Bediz ve Oral Meler koleksiyonlarını sergiye sundu.

TÜRKİYE’NİN EN İYİ USTALARI HATAY’DA

Antakya Belediyesi El Sanatları Müzesi bu kez Türkiye’nin en iyi tesbih ustalarını “Tesbih Sergisi ve Atölye çalışmasında bir araya getirdi. Tesbih Sergisine, Tesbih ustaları Metin Çelebi (Erzurum), Bilal Kabat (İstanbul), Hayrettin Bediz Saraçoğlu (Uşak) ve Oral Meler (Hatay) katıldı. Serginin açılışına Antakya Belediye Başkanıvekili İsmail Salcan, belediye personelleri, tespih ustaları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

“SERGİMİZE TÜM HATAYLILARI BEKLERİZ”

Açılış töreninde konuşan Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Alper Yıldırım, “Antakya Sonbaharında Sanat Günleri adlı 4 gün sürecek. Buraya gelen ziyaretçilerimiz hem çalışmaları izleyecek hem de tespih yapabilecekler. Kültürümüzün bu önemli sanatını, ziyaretimize gelen öğrencilerimizi de tanıtacağız. Antakya’mızın sanatına katkıda bulunmak bizim için övünç kaynağıdır. Katılım gösteren tespih ustalarımıza teşekkür eder, 4 gün sürecek olan sergimize tüm Hataylıları bekleriz” diye konuştu.

TESPİH YAPIMINI DA İZLEME İMKANI

Tespih ustaları, 4 günlük süreçte tespih sergisinin yanı sıra atölye çalışmaları da yaparak, tespih yapımını ziyaretçilerle paylaşacak. Tesbih Workshop etkinlikleri ve sergi 11.00-19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.