DOLAR 32,3775 0.16%
EURO 35,0852 -0.1%
ALTIN 2.324,090,21
BITCOIN 2267740-0,51%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anlamlı turnuvada kayıtlar için son gün!

Anlamlı turnuvada kayıtlar için son gün!

ABONE OL
6 Temmuz 2021 10:25
Anlamlı turnuvada kayıtlar için son gün!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TÜGVA Antakya Teşkilatı, Milli İrade Platformu işbirliğinde, 15 Temmuz Futbol Turnuvası düzenleyecek. STK’lar arası düzenlenecek olan turnuva öncesi son kayıt günü, 6 Temmuz olarak açıklandı.

“STK’LARIMIZI TURNUVAYA BEKLİYORUZ”

Antakya ilçesinde yaptıkları etkinliklerle adından sıkça söz ettiren TÜGVA Antakya İlçe Teşkilatı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü öncesi, futbol turnuvası başlattı.

Milli İrade Platformu’nun da işbirliğinde, sivil toplum kuruluşları arasında turnuvası başlattıklarını ve kayıtların sürdüğünü belirten TÜGVA Antakya İlçe Başkanı Mehmet Emin Sağanak, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bir etkinliğe imza atmak istedik. Sivil toplum kuruluşlarımızın kaynaşması açısından da bu turnuvanın önemli olduğunu düşünüyoruz. Son kayıt günümüz bugün, STK’larımızı turnuvaya bekliyoruz” dedi.

“PANDEMİ SONRASI SPOR İYİ GELECEK”

Ülke genelinde kısıtlamaların son bulmasının ardından insanların spor yapmaya da ihtiyaç duyduklarını belirten Başkan Sağanak, “Kısıtlamalar son bulunca, bizde hem 15 Temmuz’u analım hem de aylardır evlerinden çıkamayan insanlara bir teselli olalım dedik. Tüm vatandaşlarımızı turnuvaya desteğe bekliyor, sivil toplum kuruluşlarımızdan da yoğun katılım temenni ediyoruz” diye konuştu.

“15 TEMMUZ’U UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ”

Turnuvaya destek veren Milli İrade Platformu Hatay İl Başkanı Mehmet Onur ise 15 Temmuz’u anlamlı ve önemli etkinliklerle anmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Onur, “Milli İrade Platformu olarak, 15 Temmuz’u hiç bir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız. Tüm sivil toplum kuruluşlarımızı bu anlamlı turnuvaya bekliyoruz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.