DOLAR 32,5339 -0.06%
EURO 34,8876 0.02%
ALTIN 2.431,440,07
BITCOIN 2162113-0,76%
Hatay
22°

AZ BULUTLU

04:23

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Antakyalılar, Türk Yıldızları’nı istiyor

Antakyalılar, Türk Yıldızları’nı istiyor

ABONE OL
2 Haziran 2021 09:35
Antakyalılar, Türk Yıldızları’nı istiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye akrobatik hareketleri ile sevilen gösteri grubu olan Türk Yıldızları’nın Antakya’ya gelmesi isteniyor. Yıllar önce Hatay’a gelen ve Antakyalıların hafızasında büyük iz bırakan Türk Yıldızları’nın tekrar Antakya’ya getirilmesi isteniliyor.

TÜRK YILDIZLARI İSKENDERUN’DA GÖSTERİ YAPMIŞTI

Nisan ayında İskenderun İlçesinde, İSTE İskenderun Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinin etkinlikleri çerçevesinde Türk Yıldızları kent semalarında gösteri uçuşu yapmışlardı. Büyük beğeniyle izlenen gösteri sonrası, Antakyalılar tekrardan Türk Yıldızları’nın Hatay’a gelmesini istediler.

ANTAKYA’NIN DA DAHİL EDİLMESİ İSTENİLİYOR

7’den 70’e herkesin ilgi gösterdiği Türk Yıldızları’nın, 23 Temmuz Hatay’ın Kurtuluşunda, Antakya’da yeniden gösteri yapması isteniyor. Türk Yıldızları’nın gösteri programına Hatay’ın da dahil edilmesi ve 23 Temmuz’da Antakya semalarının renklenmesi isteniyor.

ANTAKYALILAR MİLLİ DUYGUYU YENİDEN YAŞAMAK İSTİYOR

Yıllarca öncesinde Antakya semalarında akrobasi hareketleri yapan ve birbirinden heyecanlı hareketlere imza atan Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları’nın gerçekleştirdiği etkinlikler hafızalarda ilk günkü gibi kalırken, vatandaşlar aynı milli duyguyu yeniden yaşamak istiyor.

GÖSTERİ İZMİR CADDESİNDEN MUHTEŞEM İZLENİR

Antakya’nın seyir alanlarından olan Antakya İzmir Caddesinde vatandaşların Kovid-19 kuralları çerçevesinde Antakya semalarından gösteri izlemek istiyor. Vatandaşlar, bu konuda Hatay Valiliği ile Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin devreye girerek Antakya’yı tekrar Türk Yıldızlarıyla buluşturmasını isteniliyor.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.