DOLAR 32,3808 0.19%
EURO 35,0550 -0.07%
ALTIN 2.325,220,26
BITCOIN 2278908-1,09%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tasarım ve beceri atölyeleri açıldı

Tasarım ve beceri atölyeleri açıldı

ABONE OL
30 Aralık 2019 11:46
Tasarım ve beceri atölyeleri açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne Mehmet Fehmi Çankaya İlkokulunda 2023 eğitim vizyonu kapsamında tasarım ve beceriler atölyeleri oluşturuldu. Atölyeler dün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Hatay Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Ak Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen, AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Sabriye Güçlü, Hayırseverler ile okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Defne İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök yaptığı konuşmada, “Eğitime yapılan yatırım boş gitmiyor. Özellikle Defne İlçesine yapılan yatırım hiç boşa gitmez. 15 ilçe arasından her zaman birinci çıkaran bir ilçeyiz” dedi.

Törende ayrıca Hatay Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ve AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik’te birer konuşma yaparak duygularını ifade ettiler.

Konuşmalarının ardından okul içerisinde yeni oluşturulan Robotik kodlama, Akıl ve Zeki Oyunları, Görsel Sanatlar, Salon sporları ve müzik atölyelerinin kurdelesi kesilerek öğrencilerin hizmetine açıldı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.