DOLAR 32,3309 0.24%
EURO 35,0955 -0.12%
ALTIN 2.298,120,92
BITCOIN 22835531,24%
Hatay

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Satırlı Saldırganı Seyrettiler!

Satırlı Saldırganı Seyrettiler!

ABONE OL
11 Ekim 2021 10:17
Satırlı Saldırganı Seyrettiler!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da, satırlı bir şahıs kovaladığı kadına saldırdı. Olay, ilçeye bağlı Aksaray Mahallesi 75. Yılbulvarında meydana geldi. İsmi açıklanmayan bir şahıs elinde satırla kadını kovaladı, bir süre sonra bir dükkanın önündeki esnafa sığınan kadın, yine de satır darbelerinden kurtulamadı. Yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, saldırganı durdurmayan kadını da korumayan esnaf tepki topladı.

HATAY VALİLİĞİ’NDEN “SALDIRGANI YAKALADIK” AÇIKLAMASI

Hatay Valiliği, satırla kadına saldırı olayı sonrası basın bildirisi yayınladı. Bildiride saldırıya maruz kalan kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, satırlı şahsın ise yakalandığı ifade edildi. Hatay Valiliği yayınladığı bildiride, “Antakya ilçemizde gerçekleşen kadına şiddet olayında, şüphelinin emniyet birimlerimizin çalışmaları sonucunda yakalandığı, şiddete maruz kalan vatandaşımızın hayati tehlikesi olmadığı anlaşılmıştır. Kadına yapılan her türlü şiddetin karşısında olmakla beraber, kadına verilen değerin, her türlü fayda ve beklentinin ötesinde, insan haklarının bir gereği olarak bilir, kadına yönelik şiddet tedbirlerini  ‘sıfır tolerans’ ilkesiyle hayata etkin şekilde geçirmek için tüm birimlerimizce çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerine yer verildi. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.