DOLAR 32,5984 0.25%
EURO 34,8007 0.37%
ALTIN 2.404,71-1,14
BITCOIN 21540670,26%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Meclisten kınama mesajı!

Meclisten kınama mesajı!

ABONE OL
4 Ağustos 2021 15:56
Meclisten kınama mesajı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi Ağustos ayı olağan toplantısı, Belediye Başkan Vekili Zeki Berber başkanlığında icra edildi. Atatürk Caddesi Mahfel Sosyal Tesislerinde bulunan Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, gündeme ilişkin şu açıklamalarda bulunuldu: “Milletimizin yakından takip ettiği Yeşil Vatanımıza yapılan alçakça eylemler hakkında tüm meclis üyelerinin desteğiyle kınama mesajı yayınlandı. Bu süreçte cansiperane mücadele edip vatanımızı korumaya çalışırken hayatını kaybeden kahraman orman teşkilatına ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilendi.

Devletimiz tüm kurumları ve imkânlarıyla yangınların söndürülmesi, vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi, hasarların tazmini, zarar gören yerlerin yeniden ihyası için çalışmaktadır. Devletimiz ve milletimiz hep birlikte bu zorlu süreçleri aşmasını bilmiştir ve bu süreci de hep birlikte aşacağımıza inancımız tamdır. Söndürme işlemleri devam eden tüm yangınların kısa sürede söndürülmesini umuyor, sorumluların acilen yakalanarak cezalandırılmasını diliyoruz.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yaşanan sel felaketinde zarar gören tüm vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimiz ve devletimizin tüm kurumları, zarar gören vatandaşlarımızla beraberdir” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.