DOLAR 32,3665 0.14%
EURO 34,9992 -0.27%
ALTIN 2.324,910,25
BITCOIN 2264505-1,08%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeni Başkan Göreve Hızlı Başladı

Yeni Başkan Göreve Hızlı Başladı

ABONE OL
17 Ağustos 2021 12:54
Yeni Başkan Göreve Hızlı Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çetin ve çekişmeli geçen S.S. Defne Harbiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kooperatif Başkanlığı seçimini kazanan Semir Öztürk, göreve hızlı başladı.

5 başkan adayın yarıştığı ve 2 bin 190 üyeden bin 458’inin oy kullandığı seçimde 635 oy alan Semir Öztürk başkan seçildi. 25 yıldır hizmet verdiği ve aktif görev aldığı S.S Defne Harbiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kooperatif Başkanlığında, ilk mesai gününden koltuğa oturan Öztürk, “25 yıldır esnafımıza kooperatifimiz içerisinde çeşitli görevlerde hizmet etme şansı buldum, hep esnafımızın sorunlarıyla ilgilendim hep kendilerine yardımcı olmaya çalıştım çok şükür bu emeğimin karşılığını esnaf kardeşlerimden aldım şimdi bu tecrübelerle artık kendilerine en aktif şekilde hizmet etme vakti geldi” ifadelerini kullandı.

ESNAFLA İÇ İÇE OLACAĞIZ

Seçildiği günün sabahında ilk olarak esnafı gezip teşekkür ettiğini söyleyen Öztürk, “Seçimin ilk sabahında vefa örneği olarak esnafımızla buluştum, kendilerine hayırlı işler dileklerinde bulundum. Bundan sonra kooperatif olarak esnaflarımızla iç içe olacağız, kredileri en kısa sürede çıkarmak için çalışacağız, en yüksek krediler için mücadele edeceğiz. Bunlarla beraber en büyük özelliğimiz ulaşılabilir bir yönetim anlayışını yaşatacağız. İşi olan, işi düşen esnaflarımız istediği gün istediği saatte bana ve bize ulaşabilecektir” diye konuştu. Mahmut SİVRİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.