DOLAR 32,5137 -0.09%
EURO 34,9436 0.29%
ALTIN 2.433,230,43
BITCOIN 2083188-3,77%
Hatay
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Kızılay,Rotary’e misafir oldu

Kızılay,Rotary’e misafir oldu

ABONE OL
15 Ekim 2021 13:34
Kızılay,Rotary’e misafir oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kızılay’ı, Antakya-Defne Rotary Kulübünün misafir oldu.

Antakya-Defne Rotary Kulübünü ziyaret ettiklerini açıklayan Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, “Orta Akdeniz Kan Merkezi Kök Hücre Gönüllü Bağış kazanım uzmanı Biyolog Özge Er, Hatay kan Merkezinden Kan Bağış Kazanım Uzm. İsmail Sade ve Dr. Harun Süzen ile birlikte Antakya Defne Rotary Kulübünün misafiri olduk.

Eski Müze yanında bulunan Hatay Kan Alma Merkezinde düzenlenecek olan kan ve kök hücre bağış kampanyası konusunda değerlendirmelerde bulunarak kan ve kök hücre bağışının toplumsal bilinç düzeyinin arttırılması amacıyla yapılacak ortak çalışmalar konusunda istişare edilerek bunun gibi çalışmaların sadece bir kampanya ile sınırlı kalmayan etkinliklerin nasıl gerçekleştirilmesi gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ev sahipliği için Kulüp Başkanı Dr. Selda Bağdadioğlu Yumuşak ve Defne InteractRotary Kulüp Başkanı Ekin Yazmacı’ya teşekkür ederiz” diye konuştu.
Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.