DOLAR 32,4965 -0.15%
EURO 34,9358 0.22%
ALTIN 2.439,820,70
BITCOIN %
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Yayladağı Belediyesi’nden yangın bölgelerine yardım

Yayladağı Belediyesi’nden yangın bölgelerine yardım

ABONE OL
7 Ağustos 2021 11:38
Yayladağı Belediyesi’nden yangın bölgelerine yardım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayladağı Belediyesi, ormanlık alanlarda çıkan yangınlarda etkilenen bölgelere el uzattı.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, yangından etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak adına 5 bin kullanımlık el yapımı kantaron yağı/kremi gönderdiklerini söyledi.

Başkan Yalçın, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ile birlikte yangın bölgesine yönelik yardımlaşma faaliyetlerine devam edeceklerini söyledi.

YALÇIN: “YANGIN BÖLGESİNE YÖNELİK YARDIMLAŞMA FAALİYETLERİMİZ SÜRECEKTİR”

Başkan Yalçın, yaptığı açıklamada “Orman yangınlarından etkilenen bölgelere yardım elimizi uzatıyoruz. Ülkemizde devam eden orman yangınlarından etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmak, bir nebze de olsa yaralarını sarmak adına Muğla’nın Köyceğiz ilçesine 5 bin kullanımlık el yapımı kantaron yağı/kremi gönderdik. Yanık ve yara tedavisinde kullanılan yağ ve kremlerin hazırlanmasında emeği geçen Yayladağı Kadın Kooperatifimize ve Halit Türkeş isimli vatandaşımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Yangın bölgesine yönelik yardımlaşma faaliyetlerimiz sürecektir” açıklamasında bulundu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.