DOLAR 32,3307 0.24%
EURO 35,1013 -0.09%
ALTIN 2.297,960,91
BITCOIN 22894031,21%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meclis tatilde, Kaşıkçı sahada!

Meclis tatilde, Kaşıkçı sahada!

ABONE OL
31 Ağustos 2021 10:36
Meclis tatilde, Kaşıkçı sahada!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM’nin 1 Ekime kadar tatile girmesinin ardından MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, her yıl olduğu gibi bu yılda seçim bölgesine gelerek saha çalışmasına başladı. Hatay’ın tüm ilçelerini karış karış dolaşmayı planlayan Kaşıkçı’nın ilk durağı Altınözü ve Antakya oldu.

İlçe teşkilatları ive Belediye başkanları ile beraber saha çalışmalarını yürüten Kaşıkçı, “Hatay’ımızı daha yaşanabilir bir hale getirmek için mecliste gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Hiçbir arkadaşımız kendi için, ismi için değil, vatanı ve bayrağını daha yukarıya taşımak için gayret gösteriyor’’ dedi.

28 Ağustos Cumartesi günü Altınözü ilçesinde yaptığı programda Yarseli, Boynuyoğun, Ziyaret, Kıyıgören, Mayadalı ve Keskincik Mahallelerinde vatandaşla buluşan Kaşıkçı, ilçedeki sorunları tek tek dinleyip çözüme kavuşturma sözü verdi.

Kaşıkçı, 29 Ağustos Pazar günü Antakya ilçesinde devam eden programında; Demirköprü, Melekli, Saçaklı, Suvatlı ve Ovakent Mahallelerini ziyaret etti. Program bitiminde açıklama yapan Kaşıkçı, “Başta MHP Antakya İlçe Başkanımız Mehmet Kanlı olmak üzere ziyaretlerimizde bizi yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımıza ve Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. Tabii en büyük teşekkür bizi hanelerinde ağırlayan kıymetli muhtarlarımıza ve Antakyalı vatandaşlarımıza.” dedi.

Ziyaretlerine Arsuz programı ile devam edecek olan Kaşıkçı, Hatay’ın tüm ilçelerinde temaslarda bulunacak. Kaşıkçı’nın son durağı ise Yayladağı olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.