DOLAR 32,3830 0.15%
EURO 35,1089 -0.11%
ALTIN 2.322,210,15
BITCOIN 22920672,75%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“İnsanlar Mutsuz, Huzursuz ve Dertli”

“İnsanlar Mutsuz, Huzursuz ve Dertli”

ABONE OL
20 Ekim 2021 12:02
“İnsanlar Mutsuz, Huzursuz ve Dertli”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Antakya İlçe Teşkilat Başkanı Ümit Kutlu, esnaf ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

İlçe örgütü olarak mahalle muhtarları, esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Kutlu, geçtiğimiz günlerde öncelikli olarak merkez bölgesi mahalle başkanları ile bir araya geldi. Başkan Kutlu yaptığı paylaşımda “Başkanlarımız ile birlikte Gerçekleştireceğimiz Projeleri ve Çalışmaları istişare ettik. Antakya’mızda umudu birlikte büyüteceğiz” dedi.

“RABBİM ESNAFIMIZIN YARDIMCISI OLSUN”

Başkan Kutlu, esnaf ziyaretleri kapsamında Antakya yeni sanayide Atasoy sitesi esnafları, Ata taksi durağında taksici esnafı, Antakya oto galericiler sitesi dernek başkanı Behçet Özdemir, Oto galericiler Koperatif başkanı Naim Dalyan, yönetim kurulu üyesi Şahap Kaynak’la bir araya geldi. Ziyaretlerde Sektörde yaşanan problemleri ve çözüm önerilerini istişare ettiklerini ifade etti.

Ayrıca mahalle ziyaretleri ile vatandaşın sorunlarını da dinleyen Başkan Kutlu, Küçükdalyan mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle Muhtarı ve partililerin de iştirak ettiği ziyarette vatandaşlar ekonomik buhrandan dolayı sorunların gittikçe arttığını söyleyip, geçim sıkıntısı ve işsizlikten dert yandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.