DOLAR 32,4976 0.15%
EURO 34,7603 0.09%
ALTIN 2.487,901,05
BITCOIN 20384680,46%
Hatay
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Alt yapıya büyük önem veriyoruz

Alt yapıya büyük önem veriyoruz

ABONE OL
12 Ağustos 2021 09:27
Alt yapıya büyük önem veriyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atakaş Hatayspor Basın ve Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Vekili Prof. Dr. Mustafa Özat, başarılara inanan yönetim anlayışımızla altyapıya büyük önem verdiklerini söyledi.

Hatay Gastronomi Evi’nde gerçekleşen buluşmada takımın geçen sezonki başarısı, bu seneki hedefleri ve gelecek planlaması konuşulduğu toplantıda bir sunum yapan, Basın ve Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Vekili Prof. Dr. Mustafa Özat, Atakaş Hatayspor Onursal Başkan Lütfü Savaş’ın Hatay halkına ve bordo-beyazlı taraftarlara verdiği sözü tutmuş olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. Özat, kulübün ve yönetimin tesisleşme ve altyapı atılımlarını da açıkladı.

“BAŞARILARA İNANAN YÖNETİM ANLAYIŞIMIZLA ALTYAPIYA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Yeni stat hakkında teknik bilgileri basın mensuplarıyla paylaşan Özat, “25 bin kişilik stadımızın çimleri yüzde 65 hibrit, yüzde 35 doğal çimden oluşmaktadır. 136 masalı basın tribünü bulunmaktadır. 24 locamızdan 22 tanesi satıldı. Antrenman sahalarımızdaki çimleri de stadımızdakiyle uyumlu hale getiriyoruz. Başarılara inanan yönetim anlayışımızla altyapıya büyük önem veriyoruz. Adım adım ilerliyoruz. Hatayspor sevdasıyla gönüllü olarak çalışıyoruz. Yöneticilerimizden kulüp emekçilerine, futbolcularımızdan taraftarlarımıza kadar başarımızda emeği olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Sezon öncesi yolların ayrıldığı futbolculara teşekkür etmeyi de unutmayan Özat, takıma yeni katılan futbolculara başarı dileklerini iletti. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.