DOLAR 32,6618 0.43%
EURO 34,8555 0.17%
ALTIN 2.494,010,40
BITCOIN 20762934,22%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
YÜZ YILIN HASTALIĞI TÜKETİM ÇILGINLIĞI

YÜZ YILIN HASTALIĞI TÜKETİM ÇILGINLIĞI

ABONE OL
21 Mart 2018 08:30
YÜZ YILIN HASTALIĞI TÜKETİM ÇILGINLIĞI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde Mahfel Sosyal Tesisi’nde kurulan Hanımlar Lokali, aile danışmanlığı hizmeti ile ilgi çekmeye devam ediyor.

Antakya Belediyesi bünyesinde bulunan konusunda uzman aile danışmanı tarafından hanımlara yönelik uygulanan aile danışmanlığı seanslarının Hanımlar Lokali’nde tüm hızıyla sürdüğü bildirildi. Her hafta farklı bir konunun işlendiği Aile Danışmanlığı seanslarında 21 Mart Çarşamba günü saat 14.00’te “Yüz yılın hastalığı tüketim çılgınlığı” konusu işlenecek.

Yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “Antakya Belediyesi Aile Danışmanlığı hizmetimiz Mahfel Sosyal Tesisi’nde tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Hanımlar Lokali bünyesinde evlilik öncesi, evlilik esnasında yaşanabilecek durumlar hakkında danışmanlık, kişisel gelişim eğitimleri konusunda, çocuk gelişimi ve eğitimi, ergenlik problemleri, ikili ilişkiler ve iletişim konularında uzman Sosyoloğumuz Sibel Hersanlıoğlu tarafından veriliyor. Bu kapsamda, her hafta Çarşamba günleri saat 14.00’te, farklı bir konuyu gündeme taşıyan Aile Danışmanlığı seanslarının, bu haftaki konusu “Yüz yılın hastalığı tüketim çılgınlığı”  olacak.

Dileyen tüm vatandaşlarımızın hafta içi sabah 08.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında Hanımlar Lokali’nde ücretsiz ikramlarını alırken her hafta Çarşamba günleri uzman sosyoloğumuz ile görüşebilir, grup seanslarına katılabilir, aile danışmanlığı hizmetini ücretsiz olarak alabilirler.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.