DOLAR 32,5724 0.09%
EURO 34,9980 0.45%
ALTIN 2.430,400,31
BITCOIN 2095457-3,80%
Hatay
20°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
İskenderun’da Liman Güvenliği Toplantısı

İskenderun’da Liman Güvenliği Toplantısı

ABONE OL
18 Eylül 2021 12:18
İskenderun’da Liman Güvenliği Toplantısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın İskenderun ilçesinde “Liman Güvenliği Toplantısı” gerçekleştirdi. İlçe Kaymakamı İskender Yönden başkanlığında Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi ev sahipliğinde icra edilen toplantıda; Hudutlar, gemiler ve liman tesislerinde uygulanmakta olan genel güvenlik tedbirleri gözden geçirilerek, katılımcıların fikir ve önerilerine de yer verilmek suretiyle genel bir istişare de bulunuldu.

Kaymakam Yönden’in yanı sıra Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı SG Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Vekili J. Teğmen Göknur Toker, İlçe Emniyet Müdürlüğü Liman Şube Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Yusuf Akgül, İskenderun Liman Başkanı Hüseyin Demir, İskenderun Gümrük Müdürü Melahat Özdemir, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve Meclis Başkanı Adnan Yener, Sahil Sağlık Denetleme Merkezi Sorumlu Tabibi Dr. Yusuf Coşkun, liman İşletmeleri ve gemi acentalarının yetkilileri ile teknik ve idari görevliler de toplantıya katılım gösterdi. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.