DOLAR 32,5188 -0.08%
EURO 34,9053 0.13%
ALTIN 2.429,810,29
BITCOIN 2078673-4,09%
Hatay
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
10 Ocak Ruhu HGC’de Yaşatıldı

10 Ocak Ruhu HGC’de Yaşatıldı

ABONE OL
11 Ocak 2023 15:03
10 Ocak Ruhu HGC’de Yaşatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Hatay’ın değerli ve emekçi gazetecileri ile protokol üyeleri Hatay Gazeteciler Cemiyetinde (HGC) bir araya geldi.

BASIN VE PROTOKOL HGC’DE BULUŞTU

Çalışan gazeteciler günü dolayısıyla Hatay Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen Kokteyl yoğun katılımla son buldu. Birçok gazetecinin bir araya geldiği kokteyle ayrıca Hatay’ın önemli protokol üyeleri de kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

Kutlama ziyaretleri gerçekleştirenler arasında, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hamit Bal, HATSU Genel Müdürü M. İkbal Polat, Basın İlan Kurumu Hatay İl Müdürü Halil İbrahim Parlak, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Deva Partisi Hatay İl Başkanı İlker Eker ile Yönetimi, Gelecek Partisi Hatay İl Başkanı Can Cankesen ve Yönetimi, CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu ve Yönetimi,  Türk Kızılay’ı Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış ve Şube Yöneticileri ile HGC üyesi gazeteci gazeteciler yanı sıra birçok basın mensubu katılım gösterdi.

ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM

Kokteylin açılış konuşmasını yapan Hatay Gazeteciler Cemiyet Başkanı Nihat Mazmanoğlu, “İlkeli ve tarafsız vazife anlayışıyla kamuoyunun gözü, kulağı ve sesi olan basının, demokratik toplumların vazgeçilmez unsurlarından biridir. Gece gündüz demeden haber peşinde koşan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.

Başkan Mazmanoğlu, ayrıca Kutlama ziyaretleri gerçekleştiren protokol üyelerine teşekkürlerini iletti.

GAZETELERE HEDİYELERİ TAKDİM EDİLDİ

Yapılan konuşmanın ardından ziyaret kapsamında Cemiyete gelen davetlilere çeşitli ikramlarda bulunularak hatıra fotoğrafı çektirildi.

Başkan Nihat Mazmanoğlu’nun Cemiyet Üyesi Gazetecilere özel olarak hazırladığı hediyeler takdim edildi. Mahmut SİVRİ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.