DOLAR 32,5917 0.36%
EURO 34,8511 0.32%
ALTIN 2.492,470,34
BITCOIN 21171904,60%
Hatay
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe

19 YILLIK MÜCADELE VE EMEK!

ABONE OL
9 Ekim 2021 14:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhaba Hatay Asi Gazetesi okuyucuları, bugün itibariyle 2 yıldır bünyesinde bulunduğum Hatay Asi Gazetemiz 19 yaşına girmiş bulunmaktadır.

Böyle güzel, özel, doğru ve tarafsız habercilik sunan bir gazetenin üyesi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. 2003 yılından bu yana çizgisinden ve doğrularından vazgeçmemiş bir gazete düşünün hep gerçekleri yazmış hep doğruları anlatmış halkın sorunlarına değinmiş bir gazete.

Yerel basının sorunlarıyla mücadele etmek, mücadele ederken ayakta kalıp kuruluş felsefesine sahip çıkmak ne o günün şartlarına nede 19 yıllık bir sürece rağmen kolay değildir. 19 yıllık süreçte gazete nice muhabirler, dizgiciler, yazı işleri müdürleri ve köşe yazarları gördü herkes bir şeyler kattı ve bir şeyler aldı bu süreç içerisinde herkesin katkısı vardır elbet ve herkese katkı sağlamıştır emektar Hatay Asi Gazetesi ama bir gazeteyi ayakta tutan en önemli ve başrol oyuncusu imtiyaz sahipleridir, ilk telefonlar onlara gelir, ilk baskı,  ilk tehditler onlara yapılır ve onlar çizgisini ayarlar gazetenin, bu konuda da şanslıdır, Hatay Asi Gazetesi şanslıdır çünkü bu meslekten çıkan mesleği bilen gazetenin haberlerin işleyişinden anlayan bu gazete için emekler veren bir imtiyaz sahibine sahiptir.

 Gazetenin 19 yıllık sürecinde çizgisini bozmaması hep gerçekten halktan yana doğrudan yana olması basın ahlak kurallarına uymasının en büyük sebeplerinden biridir imtiyaz sahibi. Gazetecilik, muhabirlik, gazete yönetmek gözüktüğü gibi kolay değil işte, gazete yönetip yıllara meydan okumakta kolay değil bunu 19 yıldır başaran Hatay Asi Gazetesini, ekibini, imtiyaz sahibini ve siz değerli okuyucularını tebrik eder bundan sonra ki yayın hayatında başarılar dilerim. Bu güzide aileye katılmama vesile olanlar ve bu ailenin parçası olmamı sağlayanlar için de çok teşekkür ederim. Doğum Günün Kutlu Olsun HATAY ASİ GAZETESİ…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.