DOLAR 32,3790 0.18%
EURO 35,1318 -0.01%
ALTIN 2.325,480,27
BITCOIN 2280199-0,22%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

BASIN SEKTÖRÜ’DE AŞILANSIN

ABONE OL
11 Haziran 2021 16:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhaba son açıklanan vaka sayılarına göre çok şükür hem il hem de ülke olarak düşüşteyiz. Çok fedakârlıklarda bulunduk ülke olarak, vatandaş olarak, devlet olarak bu fedakârlığın karşılığını çok şükür vakaların azalması ile alıyoruz ama vakaların böyle bu şekilde düşük seyir etmesi ve daha da azalması için aşı şart tabiki.
Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca son günlerde değişik meslek grupları için müjdeler vermeye devam ediyor berberler, güzellik salonları çalışan ve işletmecileri, avukatlar, lokanta kafe çalışan ve işletmecilerinin yanına ek taksi ve dolmuş şoförleri de eklendi son iki günde müjdeler arasına. Kısacası halkla iç içe olan tüm sektör çalışanları aşı vuruluyor ama basın çalışanları hariç, evet sarı basın kartı olan şuan turkuaz kart olarak nitelendirilen iç işleri bakanlığına cumhurbaşkanlığına bağlı muhabir ve gazeteciler vuruldu vurulmasına da diğer basın mensupları ne olacak? Bir gazete cemiyetine üye olan, sigortası yatan, gazetelerin künyesinde bulunan yani basın sektöründe olan ama sarı basın kartı olmayan gazeteciler, muhabirler, gazete çalışanları da yer alması gerekmiyor mu? Salgın süresince halka haber sunmak için sahada bulunan gecesini gündüzüne katan muhabirler risk altına değil mi? Sadece gazetede gazetenin künyesinde bulunan gazeteciler değil ajansların kaşeli(sözleşmeli) muhabirleri de aynı riskle karşı karşıya. Sarı basın kartı dışındaki basın sektörünün de müjdeye ihtiyacı var her gün toplantılarda, basın açıklamalarında, sahada ve sokakta olan bu arkadaşlar da evlerine giderken korku içinde oluyor sevdiklerine, ailesine, annesine, babasına veya çocuğuna bulaştırma korkusu yaşamıyor mu? Umarım sözünü ettiğim risk gruplarına da en kısa zamanda sıra gelir ve en kısa sürede onlarda müjdelerden faydalanır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.