DOLAR 32,8423 0.69%
EURO 35,0881 0.22%
ALTIN 2.504,450,83
BITCOIN 20195880,11%
Hatay
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe

FIRSATTAN İSTİFADE…

ABONE OL
4 Haziran 2022 13:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Daha öncede yazdım, şimdide yazıyorum sorun çözülmediği ve insanlarımız gerçekten bu durumu bırakmadığı sürece yazmaya devam edeceğim.

Malumunuz global olarak tüm dünyada yaşanan ekonomik sorunlar ülkemizi de vurdu ve çoğu ürünlerde fiyat artışı yaşanıyor, yaşanıyor yaşanmasına da peki bizim fırsatçı vatandaşlarımız ne yapıyor? Ne yapacak tabiki fırsattan istifade edecek. Bizler çok büyük ve çok güzel vefalı bir ülkeyiz kardeş gibi yaşamayı bilen zora düşen komşusuna yardım için koşan dardaki insanlara yardım eli uzatan bir milletiz, bizim diğer milletlerden en büyük farkımız vicdanlı oluşumuz merhametli oluşumuzdur.

Ama görüyorum ki son zamanlarda bizi değerli kılan tüm bu değerlerden teker teker vazgeçiyoruz. Asıl konumuza dönecek olursak ülkemizde yaşanan dolar artışı ve kur farkını kullanan birçok sektör var bunları fırsat bilip fiyat arttıran birisi de konut sektörü, ev sahipleri evlerinin satışında veya kiralardaki fiyatlarda oldukça büyük rakamlar ister oldu. Ülkemizin bu zor zamanlardan geçtiği dönemlerde zorda olan kiracılarına veyahut ev satın alacak olan insanlara yapılan bu muamele vicdana ve hukuka sığmaz. Zaten zor geçinmesine rağmen ay sonunu zor getirmesine rağmen hiçbir gideri olmayan hiçbir götürüsü olmayan evlere yapılan bu fahiş fiyat artışı hem kiracıları hemde devletimizi zor duruma düşürür oldu.  Tüm uyarılara rağmen hala kafasına göre artış gerçekleştiren ev sahiplerine artık devletimiz bir dur diyecektir bunun için hükümet bir adım attı ve atılan bu adım ciddi manada değerlidir. Hükümet kiracıları ev sahiplerinin eline bırakmadı, artık her şeyin bir prosedürü oldu. Umarım bu uygulama başka sektörlere de işletilir ve haksız fiyat arttırıp milleti, vatandaşı ve devleti zor durumda bırakanlar gerekli cezaları alır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.