DOLAR 32,4156 0.19%
EURO 35,7329 0.62%
ALTIN 2.323,310,20
BITCOIN 22971372,41%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

GERİ DÖNÜŞÜN PERDE ARKASI

ABONE OL
21 Eylül 2021 09:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhaba Sevgili Hatay Asi Gazetesi okuyucuları Pazar gecesi Hatayspor muhteşem bir geri dönüşe imza attı, bu geri dönüşün perde arkaları var elbette takım olma dışında şahsi kişilerde yer alıyor. Şimdi hep beraber bu geri dönüşün ardında ki kahramanlara bakalım.

1-0’dan maçı çevirmek kolay değil tabikide ama takım içinde eğer sağlam oyuncularınız varsa ve doğru zamanda doğru yerde bu oyuncuları oyuna sokabilecek bir oyun okuma zekâsına sahip yöneticiniz ile birleşirse tadından yenmez bir oyun bir skor ortaya çıkıyor. Golü yedikten sonra toparlanmak biraz zaman aldı ama sonraki oyun, baskı öyle bir tat verdi ki izleyicilere ne yenilen gol nede önceki oyun hatırlandı. İlk yarı isteneni vermedi ama ikinci yarı öyle bir Hatayspor’la karşılaştık ki gözümüzün pası silindi.  Neden mi çünkü Hatay’ın göz bebeği göz bebeği diyorum çünkü takıma en erken adapte olan takıma en çok fayda sağlayan oyuncu şimdiye kadar, evet Saba Lobjanidze’den bahsediyorum,  ikinci yarının başında girdi ve oyuna kattığı enerji ile asist yaparak 7 dakika sonra golü buldu takım. Lobjanidze şuana kadar 4 maçta 3 gol ve 2 asistle oynadı ve bu şu ana kadar oyuna direk katkıda onu ön planda tuttu. Lobjanidze dışında maçta göze çarpan bir diğer oyuncu da Sam Adekugbe idi, savunmada ki hızlı ve yerinde ki müdahaleleri ve bindirmeleri ile maç boyu ön planda yer aldı. Top kesme, boş topu alma ve niceleri. Hatayspor kısacası Pazar günü kusursuzdu diyebiliriz evet oyun sadece iki oyuncuyla alınmadı ama bu iki oyuncu bariz şekilde ön plandaydı, maçı çevirmek kolay iş değil bu başarıyı devam ettirmekte kolay değil 3 maç üst üste kazanmak büyük başarı elbette önemli olan onunun üstüne katarak devam ettirmektir ve bunu bir sezona yaymaktır olabildiğince. Kısacası oyun, skor çok iyiydi ve daha da iyi olacağına benziyor umarız tüm maçlarda tüm Lig’de böyle hoş oyun izleme fırsatı buluruz çünkü ligimizin kalitesi adına önemli bir konu. Bir sonra ki Göztepe maçı sonrası burada yer alıp yine maçı analiz etmeye çalışacağım…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.