DOLAR 32,6007 0.38%
EURO 34,8018 0.18%
ALTIN 2.494,370,41
BITCOIN 21163606,78%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe

HER YIL AYNI MUHABBET!

ABONE OL
4 Aralık 2021 11:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhaba Sevgili Hatay Asi gazetesi okuyucuları son günlerde gündemi oldukça meşgul eden konuya değinmek istiyorum. Suriye Halk Meclisinin sözde bildirisi ile alevlenen konu yani bildiriye göre Hatay’ı isteyen bir meclis, evet bu konu öyle es geçilecek bir konu değil tabi. Suriye’den her yıl böyle açıklamalar geliyor, her yıl bu konu ile ilgili söylemler, sözde bildiriler geliyor ve her yıl Hatay halkı cevabını veriyor.  Daha savaştan çıkamamış, toparlanamamış ve kendine gelememiş kendi vatandaşının çoğunun başka ülkelerde sığındığı bir ülkenin meclisinin başka derdi yok mu?

Başka sorunu kalmadı mı? Bu söylemler zaten arası açık olan iki devletin arasını daha da açtı.

İnsanlar ekonomik anlamda yaşama tutunmaya çalışırken böyle içi boş bildirilerin ciddiye alınmaması bırakın cevap verilmeyi muhatap dahi alınmaması gerekir çünkü dediğim gibi bu konu her yıl gündeme atılıyor. Açıklama dikkate alınmamalı çünkü Hatay halkı zaten zamanında seçimini yapmıştır. Çok fazla ciddiye alınmasından yana değilim şahsen, ciddiye alınarak karşı tarafın yayınladığı sözde bildiriyi büyütmek karşı tarafın işine geleceğini bilmeyen yoktur her halde, zaten Dış İşleri Bakanlığı gerekli olan karşı hamleyi yaptığı açıklama ile bildirdi. Herkeste biliyor bilsin Hatay Türkiye’dir, Türkiye’nindir. Suriye Halk meclisi tarafından yayınlanan bildiriyi ve konusunu kimse başka taraflara çekip Hatay halkına indirgememelidir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.