DOLAR 32,4997 0.15%
EURO 34,7889 0.16%
ALTIN 2.489,151,11
BITCOIN %
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe

TEŞEKKÜRLER BÜYÜK HATAYSPOR TARAFTARI

ABONE OL
6 Kasım 2021 12:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhaba Sevgili Hatay Asi Gazetesi okuyucuları ve Hatayspor taraftarı bir önceki yazımda bahsettiğim Hatayspor taraftarıyla bir olunca önünde kimse duramaz konusuna değinmek ve Büyük Hatayspor taraftarına teşekkür etmek istiyorum.

Beşiktaş maçı öncesi köşe yazımda maçın kaderini futbolcular kadar taraftarında çizeceğini söylemiş ve taraftarın maça yönelmesi gerektiğini yazmıştım hatta çevremde ki birçok kişiyi de gitmesi için ikna etmiştim. Maç günü bende basın tribününde yerimi aldım ve iyice analiz etme fırsatı yakaladım, gerek maç önü gerek maç esnasında, ataklarda ve rakibin ataklarında taraftarın tutumu gayet doğru ve iyiydi. Bordo beyazlılar ataktayken taraftarın itici güç olması, Beşiktaş’ın ataklarında ise takımla beraber savunmaya geçmesi ıslıklarla uğultularla rakibin Konsantrasyonunu bozması verilebilecek örneklerin başında gelir veya hem üzerinde hatalı kararlar verirken kurulan baskı da eklenebilir bu örneklere. Kısacası o gün taraftar ve takım yüzde elli ile galibiyette başroldeydi, böyle kritik, zor ve önemli maçlarda tribünlerin dolması gayet iyi ve hoş ama bunu sezon boyunca devam ettirmemiz lazım hatta TFF’nin 9 Kasım itibarıyla profesyonel liglerdeki stadyumlara %100 seyirci alınması kararı alındıktan sonra ciddi şekilde tribünleri doldurulması şart oldu. Her halükarda bu takım yalnız kalmayacak ve yalnız bırakılmayacak. Nasıl bir takıma sahip çıkılacağını gösteren büyük Hatayspor taraftarına tekrardan teşekkür ediyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.