DOLAR 32,3682 0.15%
EURO 34,9591 -0.33%
ALTIN 2.324,140,22
BITCOIN 22812910,79%
Hatay

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

VEFA SADECE BİR SEMT ADI MI?

ABONE OL
5 Haziran 2021 10:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhaba sevgili okuyucularım bu hafta Hatayspor konusuna değinmek istiyorum, malum transfer sezonu başladı takıma gelenler takımdan ayrılanlar oldu.

Hatay’ımızın göz bebeği şehrimizin gurur kaynağı Hataysporumuz bu yıl ilk defa mücadele ettiği süper Lig’de mükemmel bir sezon geçirdi ve ligi 61 puanla 6. Sırada bitirdi. Yeni sezona daha güçlü hazırlanmak sağlam bir kadro kurmak isteniyor ama kadro güçlendirilirken 1. Lig’de ki 2. Lig’de ki şampiyonlukların mimarlarına haksızlık yapılıyor.

Son bir haftada takımdan Selim Ilgaz, Mesut Çaytemel, Akın Alkan ve Yusuf Abdioğlu gönderildi. Şimdi sözleşmeleri bitti denilecek ve öyle paylaşıldı takımın sosyal medya hesaplarından sözleşmeleri bitti evet ama yöneticiler istese uzatılabilirdi o kadar zor ve imkansız bir durum değil.

Bir nesli Hataysporlu yapan futbolcular bunlar öyle dikkate alınmayacak futbolcular değiller, Mesut ve Akın takımın kaptanlarından biriydi. Hatayspor’u tanıdığım günden beri tanırım futbolcuları takım ikinci 2. Lig’de iken takımı sırtlayan futbolculardı, ikinci Lig’de, birinci Lig’de, play-off’larda kazanılmayan maçlarda kaybedilen şampiyonluklarda taraftarın takıma küstüğü zamanlarda hep futbolcular vardı.

Yeni gelenlere abilik yaptı şehri tanıttı yenilerle eskiler arasında köprü görevi dahi üstlendi, kısacası bu takıma bu şehre katkılarını sayarsak kelimeler yetmez. Bir Hataylı bir Hatayspor taraftarı olarak bu şekilde gönderilmelerine içim razı olmadı. Bu takıma bu takımın geçmişini bilen tarihini bilen abiler lazım, yeni gelecek olanlara bu şehrin taraftarının bu takımı bu seviyede görmek için nasıl yıllarca beklediğini nasıl hayaller kurduğunu yazında kışında nasıl desteklediğini bilen anlatacak olan futbolcular lazım. Dediğim gibi Vefa Sadece Bir Semt adı ‘mı? Öyle kalmasın kalmamalı vefa insanlarda da olmalı kıymet bilmemezlik yapmamalıyız, umarım en kısa zamanda futbolcularımıza yapılan bu hatadan dönülür.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.