DOLAR 32,3748 0.17%
EURO 35,0267 -0.19%
ALTIN 2.324,830,24
BITCOIN 2255658-1,20%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

YAĞMURLU BİR GÜNDE HATAY…

ABONE OL
18 Eylül 2021 12:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Herkes gibi bende severim yağmuru, yağmur yağarken kahvemi alıp yağmuru izleyerek yudumlamayı veya sokakta yağmurun altında romantik romantik yürümeyi.

Yağmur berekettir yağmur mutluluktur ama? Evet, âmâsı var malesef çünkü yağmur Hatay dışında güzeldir. Neden mi? sayalım nedenlerini o zaman;  Hatay’da yağmur yağdı mı daha su damlaları yere düşmeden elektrikler kesilir mesela, yollar dereye döner mesela, Hatay’da trafik felç olur, dolmuşlar tıka basa dolar ek seferler yapılmaz ve millet sokaklarda kalır, duraklar küçüktür sığınamaz insanlar yağmurdan, dereler temiz değildir taşar hemen, kanalizasyonlar tıkanır ( çoğu mahallenin daha kanalizasyonu yok) kanalizasyon suları caddelere akar, çöpler yollara çıkar,  yağmurda etrafa güzel toprak kokusu gelmesi gerekirken kötü kokular yayılır mesela, bu ve bunların niceleri vardır, ondandır Hatay’lı düşünür yağmuru onlarında hakkı kahvesini alıp yağmuru izlemek ama malesef  imkansızdır. En büyük örneği iki üç gündür aralıklarla kışın olmamasına rağmen yağan yağmurda yaşanan sorunlar ve şahsen gördüğüm yaşadığım bu olumsuzluklardır. Belediye fark etmeksizin herkes suçludur bu durumdan herkes sorumludur, eğer küçücük bir yağmurda bu kadar sorunlar çıkacaksa ilerisini düşünemiyoruz çünkü daha önceki yıllarda da şahit olduk. Ama bu sorumluların kendi ayıbıdır  bu zamana kadar hala ufacık bir yol kat edilmediyse ve hala çağ dışı bir duruma maruz kalıyorsak bu yetkililerin sorumluların ayıbıdır. En kısa sürede çözümlenmelidir ve çözülmesi elzemdir..

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.