DOLAR 32,3824 0.16%
EURO 35,0710 -0.19%
ALTIN 2.324,080,21
BITCOIN 2266639-0,49%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

15 Temmuz Turnuvası Başlıyor

15 Temmuz Turnuvası Başlıyor

ABONE OL
7 Temmuz 2021 20:42
15 Temmuz Turnuvası Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TÜGVA Antakya Teşkilatı ve Milli İrade Platformu işbirliğinde, düzenlenen 15 Temmuz Futbol Turnuvası başlıyor.

STK’lar arası düzenlenen turnuva, 8 Temmuz Perşembe günü oynanacak maçlarla start alacak. Kovid tedbirleri kapsamında kısıtlı sayıda takımın dahil edildiği turnuva, 10 takım arasında gerçekleşecek. İlk olarak eleme turları ile başlayacak olan turnuva, çeyrek final, yarı final ve final maçlarıyla da tamamlanacak. Bu sezon ilki gerçekleştirilecek olan turnuvanın maçları Antakya Nazım Koka Stadı’nda oynanacak.

“İLK TURNUVAMIZ OLACAK, KALICI OLMAYI HEDEFLİYOR”

Sanattan spora birçok alanda gerçekleşen etkinlerde imzası bulunan TÜGVA Antakya İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Emin Sağanak, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü her zaman hatırlamak ve bu günü en sağlıklı şekilde anmak için planladığımız futbol turnuvamız başlıyor. Tek temennimiz turnuvamızın, dostluk ve kardeşlik içerisinde güzel bir turnuva olması ve diğer oynanan turnuvalara da örnek olmasıdır. Bu sezon ilkini gerçekleştiriyoruz ama kalıcı olmayı ve uzun yıllar bu turnuvayı sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

“AMACIMIZ SPOR, KAZANAN DOSTLUK OLSUN”

Turnuvaya destek veren Milli İrade Platformu Hatay İl Başkanı Mehmet Onur ise “Bizim turnuvadaki en önemli amacımız 15 Temmuz’u sağlıklı ve anlamlı etkinliklerle anmak. İnanıyoruz ki bu turnuvanın kazananı dostluk ve kardeşlik olacak. Amacımız spor yapmak ve kardeşlik bağlarımızı sıkılaştırmak. Tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.